پیام
خوزستان - علیاکبر ولایتی، دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در پیامی، تجاوزات نظامی آمریکا و انگلیس به یمن را بهشدت محکوم کرد.
به گزارش ایسنا، متن پیام به این شرح است: حملات وحشیانه و جنایتکارانه آمریکا و متحدین آنها به مردم بیگناه یمن، که منجر به شهادت و زخمی شدن بیش از 40 نفر از مظلومان این سرزمین شد، بار دیگر ماهیت تجاوزکارانه و استکباری واشنگتن را آشکار ساخت.
این اقدام، ادامه شکستهای پیدرپی آمریکا و صهیونیسم جهانی در برابر مقاومت ملتهای منطقه است که اکنون با وحشیگری و انتقامگیری از ملت مقاوم یمن نمود یافته است. یمن سرافراز، همواره در خط مقدم مبارزه با استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی قرار داشته و در حمایت از ملتهای مظلوم منطقه، از فلسطین تا لبنان و عراق، نقش مهمی ایفا کرده است. فرزندان شجاع یمن با اقدامات قاطعانه خود، معادلات منطقه را تغییر داده و حامیان صهیونیسم و تروریسم دولتی را با چالشی بزرگ روبهرو کردهاند.
این تجاوز جنایتکارانه، همچون شکستهای آمریکا و صهیونیسم در عملیات طوفان الاقصی و دیگر شکستهای تاریخی آنان در منطقه، محکوم به شکست است. متجاوزان باید بدانند که باور مقاومت با بمباران و آتش و جنایت نخواهد سوخت و همچون ققنوس دوباره از خاکستر ویرانیها بر خواهد خاست و ملتهای منطقه و آزادیخواهان هرگز اجازه نخواهند داد که سیاستهای استعماری و استکباری آنان به نتیجه برسد.
اینجانب ضمن محکوم کردن این حمله وحشیانه، از تمامی ملتهای مسلمان و آزادگان جهان میخواهم که در برابر این ظلم آشکار ایستادگی کنند. مردم قهرمان یمن بدانند که پیروزی با آنهاست و بیتردید، آینده از آنِ مقاومت و مظلومان خواهد بود و تجاوزگران، سرنوشتی جز شکست و رسوایی نخواهند داشت.
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1064966/مشاور-رهبری--آمریکا-شکست-خواهد-خورد؛-پیروزی-با-یمن-است-|-آینده-از-آنِ-مقاومت-است