پیام
خوزستان - رئیس اداره دامپزشکی
شوشتر از مهر و موم یک مرکز پخت غذا در این شهرستان به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی دامپزشکی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان
خوزستان ، مرتضی مرادی سیدقاسمی با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان گفت: در خلال بازرسیهای انجام شده توسط کارشناسان بهداشتی این اداره یک واحد عرضه طبخ غذا بعلت عدم رعایت الزامات بهداشتی دامپزشکی با دستور دادستان شهرستان پلمب شد.
وی افزود: از ابتدای ماه مبارک رمضان بمنظور تضمین کیفیت بهداشتی و ارتقای سلامت غذایی شهروندان و گردشگران، طرح تشدید نظارتهای بهداشتی از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی و رستورانها در قالب دو نوبت صبح و بعد از ظهر آغاز گردیده و تا پایان ماه مبارک و تعطیلات نوروزی ادامه خواهد داشت.
مرادی سیدقاسمی از همه شهروندان و گردشگران خواست درصورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک و مغایر با موازین بهداشتی، موضوع از طریق شماره تماسهای 26- 06136241025 به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع رسانی کنند.
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1065435/مهر-و-موم-یک-مرکز-پخت-غذا-در-شوشتر