پیام خوزستان
راه‌اندازی موزه دفاع مقدس و مقاومت در بوشهرتسریع شود
دوشنبه 27 اسفند 1403 - 23:41:36
پیام خوزستان - به گزارش خبرگزاری مهر، ارسلان زارع دوشنبه شب در دیدار با سردار بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به سابقه استکبارستیزی مردم بوشهر اظهار کرد: مردم بوشهر در دوره معاصر و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی نقش ویژه‌ای در مبارزه با استکبار و استعمار داشته‌اند.
استاندار بوشهر تصریح کرد: بوشهری‌ها همواره در دفاع از کشور به‌ویژه در دوران دفاع مقدس پیشتاز و در خط مقدم مبارزه بوده‌اند که حتی حاضر به تخلیه خانه‌های خود در زیر شدیدترین بمباران‌ها هم نشدند
زارع، ساخت و راه‌اندازی موزه دفاع مقدس و مقاومت در بوشهر را مهم دانست و گفت: با توجه به این پیشینه و نقش و شرایط اقلیمی بوشهر نیاز است مطالعات لازم در ابعاد گوناگون از جمله محتوای فرهنگی و اجتماعی و در طراحی و ساخت موزه دفاع مقدس و مقاومت این شهر صورت گیرد.
وی با بیان اینکه استان بوشهر مقصد گردشگران است و با راه‌اندازی موزه دفاع مقدس می‌توانیم نقش مهم و تاریخی مردم بوشهر در دفاع از کشور را به آنان معرفی کنیم، خاطر نشان کرد: امیدواریم با به‌کارگیری ردیف‌های ملی بودجه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت و ظرفیت‌های استانی و مسوولیت‌های اجتماعی، موزه دفاع مقدس و مقاومت بوشهر را در زمانی مطلوب احداث و به بهره برداری برسانیم.
کد خبر 6411165

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1065800/راه‌اندازی-موزه-دفاع-مقدس-و-مقاومت-در-بوشهرتسریع-شود
بستن   چاپ