پیام خوزستان
هشدار دادستان به اخلالگران چهارشنبه سوری در دزفول
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 09:23:12
پیام خوزستان - دادستان عمومی و انقلاب دزفول با هشدار به اخلالگران چهارشنبه سوری، گفت: برخورد قانونی و بدون اغماض با افراد فرصت طلب و برهم زنندگان نظم، آرامش و امنیت مردم و ایجاد کنندگان تجمع‌های پرخطر و توزیع کنندگان مواد محترقه در این شهرستان صورت می‌گیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، مهدی آماده بیان کرد: تدابیر لازم برای حفظ امنیت و آرامش شهروندان در روز‌های پایانی سال اندیشیده و اجرایی شده که همراهی خانواده‌ها در این راستا ضروری است.
وی حفظ امنیت و سلامت مردم و پیشگیری از بروز حوادث ناگوار را از اولویت‌های دادستانی اعلام کرد و گفت: هر فردی بخواهد موجب سلب امنیت، آسایش و سلامت مردم شود، بازداشت و برای او پرونده قضایی تشکیل می‌شود.
دادستان عمومی و انقلاب دزفول با تأکید بر ضرورت نظارت بیشتر خانواده‌ها بر رفتار و اقدام‌های نوجوانان و جوانان خود به منظور جلوگیری از بروز رفتار‌های پرخطر و هنجارشکن، ابراز امیدواری کرد که چهارشنبه سوری در این شهرستان با همراهی قشر‌های مختلف مردم با کمترین مشکل و حادثه‌ای طی شود.
تعداد مصدومان چهارشنبه سوری سال گذشته در دزفول 20 نفر گزارش شده که کوچکترین مصدوم 6 ساله و بزرگترین مصدوم 57 ساله بود و در بین آنان 2 خانم و 18 آقا بود.
چهارشنبه‌سوری به عنوان یکی از آیین‌های سنتی ایرانیان مطرح بوده که در سال‌های اخیر به نوعی تراژدی تبدیل شده و خسارت‌های جبران‌ناپذیری برجا گذاشته است.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1065884/هشدار-دادستان-به-اخلالگران-چهارشنبه-سوری-در-دزفول
بستن   چاپ