پیام خوزستان
آلودگی هوا در 9 شهرخوزستان؛ اهواز، هندیجان و هویزه در وضعیت قرمز
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 10:19:46
پیام خوزستان - به گزارش خبرجنوب ، براساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، طی 24 ساعت گذشته منتهی به ساعت هشت صبح روز سه‌شنبه براساس اندازه‌گیری ذرات معلق به میزان 2.5 میکرون، در شهر اهواز با شاخص 173، هندیجان 156 و هویزه 171 میکروگرم بر مترمکعب در وضعیت ناسالم و قرمز قرار دارند.
همچنین در این مدت وضعیت هوا در شهر بهبهان با شاخص 143، خرمشهر 106، رامهرمز 108، سوسنگرد 129، شادگان 119 و شوشتر 129 برای گروه‌های حساس ناسالم اعلام شد.
براساس این گزارش وضعیت هوا در آبادان، امیدیه، حمیدیه، آغاجاری، دزفول، گتوند، ماهشهر و مسجدسلیمان به علت نبود آلودگی، قابل قبول اعلام شده است.
هوای شهر ایذه، رامشیر و شوش در روز جاری سالم و پاک گزارش شده است.
بر اساس این گزارش سال گذشته اهواز روز سالم و پاکی نداشته است.
وجود صنایع آلاینده در خوزستان از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، نیشکر و... موجب شده تا میزان آلایندگی در نقاط شهری و روستایی خوزستان بالا باشد که موجب بروز مشکلات بهداشتی و زیست محیطی برای ساکنان شده است.
افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان در شرایطی که هوا " ناسالم" است، باید از فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل خودداری کنند و سایر افراد نیز باید این گونه فعالیت‌ها را کاهش دهند.
براساس طبقه‌بندی پنجگانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا 50 هوا پاک، 51 تا 100 هوا قابل قبول، 101 تا 150 هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، 151 تا 200 هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، 201 تا 300 هوا بسیار ناسالم و 301 تا 500 شرایط کیفی هوا خطرناک است.
استان خوزستان 26 ایستگاه پایش کیفی هوا دارد.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1065916/آلودگی-هوا-در-9-شهرخوزستان؛-اهواز،-هندیجان-و-هویزه-در-وضعیت-قرمز
بستن   چاپ