پیام خوزستان
مشارکت در آزادی 618 زندانی جرائم غیر عمد مالی
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 14:46:16
پیام خوزستان - به گزارش خبرگزاری مهر، سید پرویز فتاح رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در نشست مشترک با سید اسدالله جولایی رئیس هیأت امنا ستاد دیه کشور از مشارکت 42 میلیارد تومانی این ستاد در تأمین هزینه آزادی زندانیان جرایم غیر عمد مالی با دیون زیر 200 میلیون تومان خبر داد.
فتاح گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان و در آستانه سال نو 618 زندانی نیازمند از 25 استان کشور که تا نیمه ماه مبارک رمضان دارای دیونی زیر 200 میلیون تومان بوده‌اند آزاد می‌شوند و نوروز در کنار خانواده‌های عزیزشان خواهند بود.
وی افزود: ستاد اجرایی فرمان امام مبلغ 42 میلیارد تومان در انجام این کار خیر مشارکت کرد و مابقی نیز با همت ستاد دیه و خیرین فراهم شده است.
فتاح با تاکید بر اهمیت آزادی زندانیان نیازمند در تحکیم روابط خانوادگی و اجتماعی گفت: ستاد اجرایی فرمان امام در ابتدای امسال هم زمینه آزادی 650 زندانی نیازمند جرایم غیرعمد مالی با دیون زیر 100 میلیون تومان را با مشارکت 53 میلیارد تومانی خود فراهم کرده بود. همچنین تأمین هزینه خرید 10 هزار پابند الکترونیک به ارزش 30 میلیارد تومان و اعطای 140 میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال به هزار خانواده زندانی از دیگر خدمات ستاد اجرایی فرمان امام به زندانیان نیازمند و خانواده‌های ایشان بوده است.
کد خبر 6411734

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1066100/مشارکت-در-آزادی-618-زندانی-جرائم-غیر-عمد-مالی
بستن   چاپ