پیام
خوزستان - خبرگزاری دانشجو /پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما اظهار داشت:
🔸در چنین سال پرآشوبی، رسانه ملی وظیفهای بسیار سنگین بر عهده داشت. از ابتدای سال، حوادثی رخ داد که هر یک بهتنهایی تأثیرات عمیقی بر جامعه و منطقه گذاشت.
🔸از رزمندگان رسانهای حماس در غزه گرفته تا اعلام الحربی حزبالله در لبنان و دیگر همکاران رسانهای جبهه مقاومت، همه نقش مهمی در این مسیر ایفا کردند. ما نیز در رسانه ملی، با افتخار، در کنار این عزیزان بودیم و حوادث را پوشش دادیم.
🔸همکاران ما در رسانه ملی، بهموقع در عرصه درگیریهای لبنان حضور یافتند. البته آرزو داشتیم که میتوانستیم در غزه نیز حضور داشته باشیم، اما محدودیتها مانع از این امر شد.
🔸امیدواریم که در ادامه مسیر نیز بتوانیم با همان احساس مسئولیت و در تراز جبهه مقاومت، وظایف خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهیم.
بازار
![]()
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1067090/رئیس-صدا-و-سیما--رسانههای-ایران-صدای-مقاومت-در-جهان-شدند