پیام خوزستان
شبی که زمان در ورزشگاه آزادی به هم ریخت: گل‌های تیم فوتبال ایران در دقایق عجیب
جمعه 1 فروردين 1404 - 03:35:36
پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه , بازی ایران و امارات در مقدماتی جام جهانی 2026، نه‌تنها به دلیل اهمیت امتیازی آن حساس بود، بلکه با اتفاقی عجیب و نادر در تاریخ فوتبال همراه شد؛ قطعی برق ورزشگاه آزادی در اوایل نیمه اول، بازی را برای حدود 30 دقیقه متوقف کرد و باعث شد شاهد وقت‌های تلف شده‌ای عجیب و غریب باشیم؛ اتفاقی که مستقیماً روی زمان گل‌های ایران تأثیر گذاشت و دو گل در دقیقه 70 بازی! در دو نیمه متفاوت به ثمر رسیدند.
وقتی دقیقه 72، دقیقه 27+45 می‌شود!
در نیمه اول، تیم ملی ایران پس از حملات متعدد سرانجام توسط سردار آزمون به گل رسید؛ اما این گل نه در دقایق معمول بازی، بلکه در دقیقه 72 نیمه اول به ثمر رسید! به دلیل قطعی برق و توقف طولانی، وقت اضافه نیمه اول به 29 دقیقه رسید و گل آزمون در واقع در دقیقه 27+45 ثبت شد؛ لحظه‌ای که شاید در هیچ بازی رسمی دیگری نظیر آن را ندیده باشیم.
نیمه دوم؛ بازگشت به دقیقه 70!
پس از این توقف عجیب، نیمه دوم طبق روال معمول از دقیقه 46 آغاز شد، اما انگار زمان در این بازی به شکلی نامتعارف تنظیم شده بود! در دقیقه 70 نیمه دوم، نوبت به محمد محبی رسید تا گل دوم ایران را به ثمر برساند. جالب اینجاست که هم سردار آزمون در نیمه اول و هم محبی در نیمه دوم، هر دو در حوالی دقیقه 70 بازی گل زدند! اگر قطعی برق رخ نمی‌داد، احتمالاً این اتفاق عجیب هرگز رخ نمی‌داد. خبر خوش برای ایرانیان: برنامه‌ریزی برای تأمین برق در زمستان 1404 بخوانید

پیام خوزستان

این مسابقه نه‌تنها به دلیل عملکرد خوب ایران و کسب سه امتیاز ارزشمند، بلکه به خاطر اتفاقات کم‌سابقه در زمان بازی و دقایق گلزنی، در تاریخ فوتبال ملی به یادگار خواهد ماند؛ البته یک خاطره منفی برای ایران. شاید کمتر پیش بیاید که در یک مسابقه رسمی، دو گل در دقیقه 70 اما در دو نیمه متفاوت به ثمر برسد!
به گزارش ایونا نیوز ، دیدار تیم‌های ملی ایران و امارات در ورزشگاه آزادی، به دلیل قطعی برق، با اتفاقات عجیبی همراه بود. عجایب آزادی؛ گل‌های ایران در دقایق تکراری!
در شبی که ورزشگاه آزادی شاهد پیروزی تیم ملی ایران مقابل امارات بود، اتفاقی نادر و عجیب در زمان گل‌های این مسابقه رخ داد. به دلیل قطعی برق و توقف طولانی بازی در نیمه اول، وقت‌های تلف شده این نیمه به 29 دقیقه رسید. در نتیجه، گل اول ایران که توسط سردار آزمون به ثمر رسید، در دقیقه 72 نیمه اول ثبت شد! اما در واقع، این گل در دقیقه 27+45 به ثمر رسیده بود. در نیمه دوم نیز، گل دوم ایران توسط محمد محبی در دقیقه 70 به ثمر رسید. بدین ترتیب، دو گل ایران در این مسابقه، در دقایق مشابه به ثمر رسیدند. این اتفاق که ناشی از قطعی برق ورزشگاه بود، به یکی از نکات جالب و عجیب این مسابقه تبدیل شد. ایرانداک به قطب هوش مصنوعی کشور تبدیل می‌شود؟ بخوانید

پیام خوزستان


http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1067439/شبی-که-زمان-در-ورزشگاه-آزادی-به-هم-ریخت--گل‌های-تیم-فوتبال-ایران-در-دقایق-عجیب
بستن   چاپ