پیام
خوزستان - به گزارش خبرنگار دفاعپرس از مازندران، مراسم احیای شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان و دومین شب قدر به همت هیئت شهدای گمنام و اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران همراه با قرائت دعای جوشن کبیر، قرآن به سر و عزاداری و با حضور مردم ولایتمدار، مومن و شهیدپرور دیار علویان در یادمان هشت شهید گمنام موزه دفاع مقدس و مقاومت استان مازندران برگزار شد.
همچنین به مناسبت سالگرد عملیات فتح المبین «علیرضا پایندان» راوی دفاع مقدس به ذکر خاطره پرداخت و با گرامیداشت یاد و خاطره رزمندگان و شهدای این عملیات که بر لب دکر امیرالمؤمنین علی (ع) داشتند در شب شهادت حضرت علی (ع) برنامه ادامه پیدا کرد.
همچنین پرچمگردانی پرچمهای متبرک گنبد امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل العباس (ع) در بین عزاداران، توزیع تربت امام حسین (ع) و سفره سحری از دیگر برنامهها بود.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی انتهای پیام/
مطالب مرتبط تصاویر/ مراسم احیای شب نوزدهم در جوار یادمان شهدای گمنام موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران تصاویر/ مراسم احیای شب بیستویکم ماه رمضان در جوار یادمان شهدای گمنام موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1067899/طنین-نوای-«بک-یا-الله»-در-جوار-یادمان-شهدای-گمنام-موزه-دفاع-مقدس-مازندران--فیلم