پیام خوزستان
کودک 6 ساله قربانی حمله سگ های ولگرد
شنبه 2 فروردين 1404 - 12:13:43
پیام خوزستان - به گزارش همشهری آنلاین، سیامند محمدی اظهار کرد: این کودک 6 ساله اهل یکی از روستاهای تابعه و صعب العبور سردشت است که بلافاصله با اعزام به مرکز بهداشت مورد درمان قرار گرفت.
وی اضافه کرد: با کمک کادر درمانی در اسرع وقت اقدامات درمانی از جمله شستشوی زخم، ضد عفونی، واکسیناسیون و ایمونوگلوبولین برای کودک انجام شد و نوبت‌های بعدی واکسن نیز در دستور کار قرار گرفت.
مسئول روابط عمومی شبکه به بهداشت و درمان سردشت خاطرنشان کرد: زخم از ناحیه سر جزو خطرناکترین نوع گزش است و در صورت ابتلا حیوان به بیماری هاری، فرد باید در اسرع وقت به واحد حیوان گزیدگی مراجعه و درمان پیشگیری از هاری را دریافت کند.
محمدی تاکید کرد: مرکز درمان پیشگیری از هاری مرکز بهداشت سردشت در طول سال و ایام تعطیلات بصورت برخط و شبانه روزی فعال است.
شهرستان مرزی سردشت با 120 هزار نفر در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.
کد خبر 933472 منبع: ایرنا برچسب‌ها خبر مهم کودکان سگ بدون صاحب حوادث ایران

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1067985/کودک-6-ساله-قربانی-حمله-سگ-های-ولگرد
بستن   چاپ