پیام خوزستان
برنامه‌ریزی گمرک آبادان در خصوص تحقق «سرمایه‌گذاری برای تولید»
دوشنبه 4 فروردين 1404 - 00:26:09
پیام خوزستان - وحید پورحشمت در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» از سوی مقام معظم رهبری، اظهار کرد: افزایش خدمات گمرکی سبب افزایش تولید و در واقع صادرات می‌شود.
وی افزود: گمرک به‌ عنوان یکی از نهادهای تأثیرگذار در زنجیره تولید و تجارت با ارائه خدمات نوین، نقش مهمی در حمایت از تولیدکنندگان و صادرکنندگان دارد.
مدیرکل گمرک آبادان توضیح داد: سرمایه‌گذاری برای تولید با موضوع صادرات نیز مرتبط است و گمرک آبادان برای تحقق شعار سال همه اقدامات را انجام می‌دهد.
پورحشمت با اشاره به اهمیت منطقه‌ای گمرک آبادان در اقتصاد کشور تاکید کرد: این گمرک به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص خود، ظرفیت بالایی در توسعه صادرات دارد و یکی از اولویت‌های ما در سال جدید، افزایش تعامل با بخش خصوصی و جذب سرمایه‌گذاری در حوزه‌های تولیدی و تجاری است تا بتوانیم از این ظرفیت به بهترین شکل استفاده کنیم.
پورحشمت به ضرورت همکاری بین‌ بخشی برای تحقق شعار سال تأکید کرد و گفت: امید است با تلاش همه‌ جانبه و همراهی بخش‌های دولتی و خصوصی، زمینه برای رشد تولید، افزایش صادرات و تحقق اهداف اقتصادی کشور بیش از پیش فراهم شود.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1068675/برنامه‌ریزی-گمرک-آبادان-در-خصوص-تحقق-«سرمایه‌گذاری-برای-تولید»
بستن   چاپ