پیام خوزستان
دما در خوزستان افزایش پیدا می‌کند
سه شنبه 5 فروردين 1404 - 17:56:04
پیام خوزستان - مدیرکل هواشناسی خوزستان با اشاره به افزایش دما تا پایان هفته در استان، گفت: طی امروز و فردا و در بعضی ساعات وزش بادها در مناطق غربی، جنوبی و مرکزی به صورت متوسط همراه با تندبادهای لحظه‌ای خواهد بود و احتمال خیزش گرد و غبار موقتی در این مناطق وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، محمد سبزه‌زاری امروز _سه‌شنبه پنجم فروردین_ در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: در بررسی نقشه‌های پیش‌یابی تا اواخر هفته جوی به نسبت پایدار روی استان حاکم خواهد بود، در این ایام پدیده غالب در استان مه رقیق و یا غبار صبحگاهی خواهد بود.
وی افزود: طی امروز و فردا در بعضی ساعات وزش بادها در مناطق غربی، جنوبی و مرکزی به صورت متوسط همراه با تندبادهای لحظه‌ای خواهد بود و احتمال خیزش گرد و غبار موقتی در این مناطق وجود دارد.
مدیرکل هواشناسی خوزستان ادامه داد: بارش‌های پراکنده در ارتفاعات استان طی امروز دور از انتظار نیست، تا پایان هفته روند افزایش دما در سطح استان وجود خواهد داشت و شمال خلیج‌فارس طی امروز مواج پیش‌بینی می‌شود.
سبزه‌زاری اضافه کرد: در شبانه‌روز گذشته، اهواز با دمای 24.9 و ایذه با دمای 3.3 درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان گزارش شده و اهواز به بیشینه دمای 24.9 و کمینه دمای 10.9 درجه سانتی‌گراد رسیده است.
کد خبر 852330

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1069520/دما-در-خوزستان-افزایش-پیدا-می‌کند
بستن   چاپ