پیام خوزستان
کشت سیر در حدود 540 هکتار از مزارع دزفول
چهارشنبه 6 فروردين 1404 - 14:52:14
پیام خوزستان - مدیرجهاد کشاورزی دزفول گفت: برداشت سیر از مزارع دزفول به ویژه شهر جندی شاپور به عنوان قطب تولید سیر این شهرستان در حال انجام است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، بهروز قمرزاده بیان کرد: دزفول یکی از شهرستان‌های مهم و تاثیرگذار در تولید سیر کشور است؛ با توجه به شرایط اقلیمی منطقه شمال خوزستان برداشت سیر از اواخر فصل زمستان آغاز و تا اردیبهشت ماه ادامه دارد که این موضوع باعث شده که سیر نوبرانه کشور از طریق شمال خوزستان تامین شود.
وی با بیان اینکه سیر دزفول در تنظیم بازار شب عید این محصول از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و زینت بخش سفره‌های هفت سین ایرانیان است ادامه داد: کشت این محصول از شهریورماه آغاز و تا مهرماه ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی دزفول اظهارکرد: سیر یکی از گیاهان مهم زراعی است که علاوه بر مصرف خوراکی، از نظر طب سنتی و دارویی از اهمیت بالایی برخوردار است که این محصول تولیدی در شهرستان دزفول به لحاظ ماده موثر آلسئین از کیفیت بالایی برخوردار است.
قمرزاده افزود: شهر جندی شاپور دزفول بعنوان مرکز و قطب تولید سیر در شهرستان دزفول مطرح بوده که با توجه به مهارت و دانشی که کشاورزان این منطقه دارند، همه ساله مزارع آنها از کیفیت و کمیت رو به رشد است.
وی سطح زیر کشت سیر در شهرستان دزفول را حدود 540 هکتار اعلام کرد و گفت: عملکرد سیر، 25 تن در هکتار است که در سال جاری میزان سیر تولیدی شهرستان 13 هزار و 500 تن برآورد می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی دزفول خاطرنشان کرد: ترویج و آموزش کشاورزی در کنار دانش بومی می‌تواند به عنوان یک راهکار استراتژیک در حل مسائل و مشکلات کشاورزان سیرکار موثر و مفید باشد.
سالانه حدود 2.5 میلیون تن انواع محصولات زراعی و باغی در دزفول تولید می‌شود.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1070038/کشت-سیر-در-حدود-540-هکتار-از-مزارع-دزفول
بستن   چاپ