پیام خوزستان
بیانیه سازمان بسیج رسانه استان سمنان به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس
چهارشنبه 6 فروردين 1404 - 16:15:11
پیام خوزستان - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ، در آستانه روز جهانی قدس بسیج رسانه استان سمنان بیانیه ای به شرح زیر صادر نمود
بسم الله الرحمن الرحیم
«علی العهد یا قدس»؛ «بر پیمان خود با قدس هستیم»
روز جهانی قدس، تنها یک مناسبت تقویمی نیست، بلکه فریاد رسا و خروش همگانی در برابر ظلم و بی‌عدالتی است؛ فریادی در حمایت از ملتی مظلوم که بیش از هفت دهه در سایه اشغال و ستم، با رنج و مشقت زندگی می‌کنند.
امسال، در حالی این روز را گرامی می‌داریم که جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، ابعادی هولناک و بی‌سابقه به خود گرفته است. آمار تکان‌دهنده شهدای فلسطینی در غزه، از هفتم اکتبر 2023 تاکنون، با رقمی فاجعه‌بار، از مرز 50 هزار نفر فراتر رفته و بیش از 113 هزار نفر نیز مجروح شده‌اند. حجم عظیم تخریب‌ها و آوارگی‌ها، کمبود شدید غذا و دارو، و محرومیت از ابتدایی‌ترین حقوق انسانی، وضعیت اسفناکی را برای ساکنان غزه رقم زده است. متأسفانه، تعداد قابل توجهی از قربانیان همچنان در زیر آوارها و معابر عمومی مدفون هستند و به دلیل تداوم حملات وحشیانه، امکان دسترسی نیروهای امدادی به آنها وجود ندارد. در این میان، شهادت بیش از 214 خبرنگار و فعال رسانه‌ای ، که جان خود را در راه ثبت و مخابره حقیقت فدا کرده‌اند، عمق فاجعه و تلاش رژیم اشغالگر برای سانسور جنایات خود را به وضوح نشان می‌دهد.
راهپیمایی روز جهانی قدس 1404، مقارن با 27 رمضان 1446، در شرایطی ویژه برگزار می‌گردد. طوفان الاقصی، این حماسه مقاومت، نه تنها معادلات نظامی را دگرگون ساخت، بلکه روحیه ایستادگی و امید را در دل‌های آزادی‌خواهان جهان زنده کرد. این عملیات، به جهانیان نشان داد که مقاومت، راهی مؤثر و کارآمد برای مقابله با اشغالگری و احقاق حقوق پایمال شده است.
بسیج رسانه استان سمنان، با درک عمیق از مسئولیت خطیر خود در این برهه حساس تاریخی، ضمن محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت قاطع از مقاومت مشروع مردم فلسطین، از تمامی اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه، اساتید، دانشجویان، طلاب، و عموم مردم شریف و آگاه استان سمنان دعوت می‌نماید تا با حضور پرشور و حماسی خود در راهپیمایی روز قدس، اتحاد و همدلی خود را با مردم مظلوم فلسطین به نمایش بگذارند.
بیایید با شعار «علی العهد یا قدس» و «بر پیمان خود با قدس هستیم»، پیمان ناگسستنی خود را با آرمان‌های والای امام راحل (ره)، انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) تجدید نماییم و به جهانیان نشان دهیم که مسئله فلسطین، همچنان مسئله اول جهان اسلام باقی خواهد ماند و تا آزادی کامل قدس شریف، از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.
ما اصحاب رسانه، به عنوان سربازان خط مقدم جنگ نرم، وظیفه خود می‌دانیم که با قلم و بیان خود، چهره کریه استکبار و جنایات رژیم صهیونیستی را افشا نموده و صدای مظلومیت مردم فلسطین را به گوش جهانیان برسانیم.
به امید پیروزی نهایی مقاومت و آزادی قدس شریف.
سازمان بسیج رسانه استان سمنان
کد خبر 2042030

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1070095/بیانیه-سازمان-بسیج-رسانه-استان-سمنان-به-مناسبت-فرارسیدن-روز-جهانی-قدس
بستن   چاپ