پیام خوزستان
محدودیت‌های ترافیکی روز قدس در سنندج اعلام شد
پنجشنبه 7 فروردين 1404 - 21:05:00
پیام خوزستان - رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کردستان از اجرای تمهیدات و محدودیت‌های ترافیکی در مسیرهای منتهی به راهپیمایی روز جهانی قدس در شهر سنندج خبر داد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، سرهنگ رضا همتی‌زاده در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: برابر اعلام شورای هماهنگی تبلیغات استان کردستان، راهپیمایی روز جهانی قدس همزمان با سراسر کشور، روز جمعه در تمامی شهرهای استان کردستان برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه مسیر راهپیمایی روز قدس در شهر سنندج از میدان آزادی و خیابان فردوسی به سمت میدان انقلاب خواهد بود، افزود: به منظور سهولت در تردد و روان سازی آمد و رفت، محدودیت‌های ترافیکی در مسیرهای منتهی به این نقاط اجرایی خواهد شد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کردستان خاطرنشان کرد: محدودیت‌های ترافیکی از ساعت 12 شب روز قبل (پنجشنبه) آغاز شده و در صورت پارک وسایل نقلیه در مسیرهای میدان انقلاب، میدان آزادی، خیابان‌های امام (ره)، انقلاب و آیت‌الله طالقانی، خودروهای پارک شده توسط جرثقیل به خیابان‌های حاشیه‌ای و مجاور منتقل شده و همچنین نیز از ساعت شش صبح روز جمعه تا اتمام مراسم راهپیمایی، تردد خودروها در مسیرهای سه راهی خیابان مولوی به سمت میدان آزادی، تقاطع انقلاب و سه راه حبیبی به سمت میدان انقلاب ممنوع خواهد شد.
سرهنگ همتی‌زاده تصریح کرد: از آن دسته از همشهریانی که با خودرو شخصی برای حضور در راهپیمایی خواهند آمد نیز درخواست می‌شود از رها کردن خودرو در خیابان و ایجاد سد معبر برای سایران خودداری کنند.
کد خبر 852968

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1070986/محدودیت‌های-ترافیکی-روز-قدس-در-سنندج-اعلام-شد
بستن   چاپ