پیام
خوزستان - مدیر کل بهزیستی
خوزستان با اشاره به وجود 120 مرکز شبانه روزی نگهداری در
خوزستان گفت: پنج هزار نفر شامل کودکان بی سرپرست و بدسرپرست، کودکان یتیم، معلولان و افراد سالمند در این مراکز نگهداری میشوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان
خوزستان ، مهران کریمیان در آیین اهدای 19 دستگاه ولیچر برقی به مددجویان بهزیستی
اندیمشک با بیان اینکه بهزیستی 170 وظیفه و مسوولیت به عهده دارد گفت: دایره خدمات بهزیستی از پیش از تولید با ارایه مشاورههای خانواده و ژنتیک تا دوره کهولت سن و سالمندی را شامل میشود.
وی بهزیستی را سازمانی شبانه روزی دانست و گفت: مراکز نگهداری معلولان، اورژانس اجتماعی و خانههای سالمندان زیر مجموعه بهزیستی به صورت شبانه روزی در حال ارایه خدمت به افراد نیازمند هستند.
مدیر کل بهزیستی
خوزستان گفت: 200 هزار خانواده در
خوزستان زیر پوشش بهزیستی است که از این تعداد 120 هزار خانواده مستمری بگیر هستند و به طور مستمر، مستمری از این سازمان دریافت میکنند.
وی ایجاد اشتغال برای مددجویان را یکی از اولویتهای این سامان دانست و گفت: سهم اشتغال مددجویان
اندیمشک 132 نفر بود که با اقدامهای انجام شده در این شهرستان، 150 نفر در سامانه رصد ثبت شد.
مهارت آموزی به مددجویان بهزیستی به عنوان اولویت در دستور کار است
کریمیان با بیان اینکه مهارت آموزی به مددجویان زیر پوشش به عنوان اولویت در دستور کار است، ادامه داد: 512 دانش آموز و 52 دانشجو در
اندیمشک زیر پوشش بهزیستی است که هزینههای تحصیلی انها توسط این سازمان پرداخت میشود.
وی پیشگیری از معلولیت را از جمله برنامههای اولویت دار بهزیستی اعلام کرد و افزود: غربالگری ناشنوایی کودکان متولد شده در تمام بیمارستانها و زایشگاههای
خوزستان به منظور شناسایی و درمان زودهنگام این کودکان به طور مستمر انجام میشود.
مدیر کل بهزیستی
خوزستان ادامه داد: یک هزار و800 نوزاد تازه متولد شده در
اندیمشک غربالگری شنوایی و هفت هزار و 600 کودک سه تا 6 سال این شهرستان بینایی سنجی شد.
ارایه مشاوره رایگان تلفنی به خانوادههای دارای اختلاف
کریمیان با اشاره به اقدامهای انجام شده برای بهره گیری عمومی از خدمات این سازمان ادامه داد: خانوادههایی که دچار مشکلها و اختلاف هستند، میتوانند با تماس به سامانه تلفنی رایگان 1480 از متخصصان بهزیستی مشاوره دریافت کنند.
وی افزود: اورژانس اجتماعی بهزیستی برای مداخلههای اجتماعی از جمله خودکشی، کودک آزادی، همسر آزاری، سالمند آزاری و یا بحران اجتماعی برای افراد به طور شبانه روز فعالیت دارد که شهروندان میتوانند با تماس به سامانه 123 از خدمات این اورژانس بهرهمند شوند.
بانک جامعی از نیازمندان شهرستان ایجاد شود
نماینده مردم
اندیمشک در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با بیان اینکه خدمت رسانی به جامعه زیر پوشش بهزیستی، افتخاری بزرگ و ارزشمند دانست و گفت: ارتقای خدمات به جامعه بهزیستی و مددجویان زیر پوشش مسوولیتی اجتماعی و همگانی است.
جهانبخش قلاوند با اشاره به دایره گسترده مسوولیتها بهزیستی ادامه داد: بهزیسستی به دلیل پوشش دادن افراد آسیب پذیر، زنان سرپرست خانوار و معلولان جسمی و حرکتی، وظیفه و مسوولیت بسیار سنگینی به عهده دارند که کمک به این سازمان برای ارتقای خدمت رسانی به مددجویان وظیفهای جمعی است.
وی مشارکت خیران و تشکلهای مردمی
اندیمشک برای کمک به بهزیستی این شهرستان را مورد تجلیل قرار داد و بیان کرد: بهترین عبادت در ماه میهمانی خدا، خدمت به همنوعان و افراد نیازمند در جامعه است.
نماینده مردم
اندیمشک در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر ضرورت ایجاد بانک جامع از نیازمندان شهرستان گفت: تجمیع دادههای مراکز و دستگاههای حمایتی و خیریهها به منظور کار منسجم، هدفمند و با برنامه برای کمک به نیازمندان شهرستان ضروری است.
وی آمار را مهمترین ابزار مدیریتی دانست و افزود: نداشتن آمار مسنجم و جامع از نیازمندان شهرستان موجب شده تا با وجود اقدامهای گسترده توسط دستگاهها، موسسههای خیریه و گروههای مردمی و جهادی، بخشی از این اقدامها به دلیل موازی کاری اثربخشی لازم را نداشته باشد.
قلاوند، توانبخشی، اشتغال و مسکن خانوارهای زیر پوشش بهزیستی را مورد تاکید قرار داد و گفت: اشتغال متناسب با شرایط افراد معلول و نیازمند شهرستان باید تعریف و الزامهای قانونی برای استخدام این افراد در دستگاههای شهرستان باید اجرایی شود.
پنج هزار و 165 خانوار زیر پوشش خدمات بهزیستی
اندیمشک است که از این تعداد سه هزار و 500 خانواده مستمری بگیر هستند.
اندیمشک دارای 9 مرکز شبانه روزی وجود دارد که به 200 نفر خدمات شبانه روزی ارایه میکنند.
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1071207/200-هزار-خانواده-در-خوزستان-زیر-پوشش-بهزیستی-است