پیام خوزستان
قدردانی امام جمعه و استاندار قم از حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس
جمعه 8 فروردين 1404 - 21:42:03
پیام خوزستان - - در پی راهپیمایی دشمن شکن مردم قم در روز جهانی قدس آیت الله سیدمحمد سعیدی، امام جمعه و اکبر بهنام‌جو، استاندار قم با صدور پیامی مشترک تاکید کردند: اینجانبان ضمن سپاس به درگاه الهی، از صمیم قلب، مراتب تشکر و قدردانی خود را از این حضور گسترده و حماسی ابراز داشته و از خداوند متعال، عزت و سربلندی روزافزون اسلام و مسلمین و آزادی قدس شریف را مسئلت می‌نماییم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
متن کامل این پیام به شرح زیر است:
بسمه تعالی
درود و سلام خدا بر شما مردم مؤمن و انقلابی قم حماسه آفرین که بار دیگر همگام با ملت بزرگ ایران و آزادی خواهان عالم در راهپیمایی روز جهانی قدس حضوری پرشور و باشکوه داشتید و ضمن لبیک به ندای تاریخی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) و منویات رهبر فرزانه انقلاب امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، برگ زرین دیگری در تاریخ پرافتخار این خطه رقم زدید.
این حضور حماسی، تجلی زیبایی از شکوه وحدت و همدلی و عظمت امت اسلامی را در برابر دیدگان جهانیان به نمایش گذاشت و امید را در دل مظلومان فلسطین زنده کرد.
حماسه حضور همدلانه روز قدس، این پیام واضح و رسا را به جهانیان رساند که ملت ایران همواره و در هر شرایطی حامی جبهه مقاومت و مردم مظلوم فلسطین است و هرگز از این حمایت دست برنخواهد داشت و به فضل الهی پیروزی نهایی از آنِ حق و حقیقت خواهد بود.
اینجانبان ضمن سپاس به درگاه الهی، از صمیم قلب، مراتب تشکر و قدردانی خود را از این حضور گسترده و حماسی ابراز داشته و از خداوند متعال، عزت و سربلندی روزافزون اسلام و مسلمین و آزادی قدس شریف را مسئلت می‌نماییم.
ان شاءالله به زودی شاهد برپایی نماز وحدت در مسجدالاقصی به امامت ولی امر مسلمین و برافراشته شدن پرچم پرافتخار اسلام در سرزمین نبوت باشیم.
سید محمد سعیدی نماینده ولی فقیه و امام جمعه قم
اکبر بهنام جو استاندار قم

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1071845/قدردانی-امام-جمعه-و-استاندار-قم-از-حضور-حماسی-مردم-در-راهپیمایی-روز-قدس
بستن   چاپ