پیام خوزستان
احتمال بارش‌های پراکنده در ارتفاعات خوزستان
يکشنبه 10 فروردين 1404 - 14:08:48
پیام خوزستان - مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت : از روز پنجشنبه بارش‌ها در مناطق شمالی، شمالِ شرقی، شرقی و بویژه ارتفاعات استان تا حدودی تقویت خواهند شد.
محمد سبزه زاری افزود : روند افزایش دما تا روز پنجشنبه در اغلب نقاط استان تداوم خواهد داشت. طی امروز و فردا سرعت وزش باد‌ها در مناطق جنوبی، غربی و تا حدودی مرکزی بصورت متوسط همراه با تندباد‌های لحظه‌ای خواهد بود؛ لذا احتمال وقوع گرد و غبار‌های محلی و موقتی در این مناطق دور از انتظار نیست.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی گفت : در این ایام شمال خلیج فارس نیز مواج خواهد بود. همچنین تا روز سه شنبه جریانات جنوبی، سبب افزایش رطوبت در مناطق جنوبی، غربی و تا حدودی مرکزی استان خواهد شد و روز چهارشنبه از شدت آن کاسته خواهد شد و محدود به نوار ساحلی خواهد بود.
در شبانه روز گذشته امیدیه با دمای 33.1 و ایذه 8 درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان گزارش شده‌اند.
در شبانه روز گذشته اهواز به بیشینه دمای 33.1 و کمینه دمای 15.5 درجه سانتیگراد رسیده است.
منبع: صدا و سیما 

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1072865/احتمال-بارش‌های-پراکنده-در-ارتفاعات-خوزستان
بستن   چاپ