پیام خوزستان
امحای 3 تُن سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته در اهواز
يکشنبه 10 فروردين 1404 - 15:23:51
پیام خوزستان - رییس مرکز بهداشت شرق اهواز از توقیف و معدوم‌سازی سه هزار کیلو گرم سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته در اهواز خبر داد.
، حسین قلیچ‌خانی امروز ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: در نظارت‌های بهداشتی ویژه طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان سه تُن سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته توقیف و معدوم سازی شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او گفت: طی بازدیدهای انجام گرفته از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، کارشناسان بهداشت محیط در بازدید مشترک با اداره تعزیرات حکومتی از یک واحد پخش محصول های پروتئینی در مجتمع بنکداران، یک دستگاه لیبل‌زن تاریخ و محلول استون کشف و ضبط نموده است. 
رییس مرکز بهداشت شرق اهواز افزود: پس از بازرسی از سردخانه محل مذکور مقدار سه تُن سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته و فاقد مشخصات کشف شد که پس از هماهنگی‌های لازم اقلام تاریخ گذشته در محل معدوم و اقلام فاقد مشخصه تاریخ تولید و انقضاء با هماهنگی قاضی کشیک تعزیرات برای تعیین تکلیف توقیف شد.
قلیچ‌خانی بیان کرد: معدوم‌سازی این میزان مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته، گام مهمی در راستای حفظ سلامت شهروندان و ارتقای سطح بهداشت جامعه می باشد و تلاش و پیگیری‌های مستمر کارشناسان بهداشت محیط شرق اهواز در نظارت بر مراکز خرده و عمده‌فروش موادغذایی و شناسایی و معدوم‌سازی مواد غذایی غیرقابل مصرف برای خوراک انسانی قابل تحسین و قدردانی است.
رییس مرکز بهداشت شرق اهواز در پایان اضافه کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی به صورت 24 ساعته می‌توانند با سامانه 190 تماس بگیرند تا با شناسایی متخلفان بهداشتی، با آنان برخورد قانونی شود.
انتهای پیام/

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1072916/امحای-3-تُن-سوسیس-و-کالباس-تاریخ-مصرف-گذشته-در-اهواز
بستن   چاپ