پیام خوزستان
تداوم بارش‌های پراکنده و افزایش دما در خوزستان تا پایان هفته
يکشنبه 10 فروردين 1404 - 19:03:10
پیام خوزستان - محمد سبزه‌زاری، مدیرکل هواشناسی خوزستان در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی، تا روز چهارشنبه احتمال بارش‌های پراکنده در ارتفاعات استان وجود دارد و از روز پنجشنبه این بارش‌ها در مناطق شمالی، شمال شرقی، شرقی و به‌ویژه ارتفاعات تقویت خواهد شد.
وی افزود: روند افزایش دما تا روز پنجشنبه در اکثر نقاط استان ادامه خواهد داشت.
سبزه‌زاری همچنین از وزش بادهای متوسط همراه با تندبادهای لحظه‌ای در مناطق جنوبی، غربی و تا حدی مرکزی طی امروز و فردا خبر داد و گفت: «این شرایط می‌تواند منجر به وقوع گرد و غبار محلی و موقتی در این مناطق شود.
به گفته او، شمال خلیج فارس نیز در این مدت مواج خواهد بود.
مدیرکل هواشناسی استان خوزستان بیان کرد: جریانات جنوبی تا روز سه‌شنبه سبب افزایش رطوبت در مناطق جنوبی، غربی و تا حدی مرکزی استان می‌شود اما از روز چهارشنبه این رطوبت کاهش یافته و به نوار ساحلی محدود خواهد شد.
بر اساس گزارش هواشناسی، در 24 ساعت گذشته، امیدیه با دمای 33.1 درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین و ایذه با 8 درجه سانتی‌گراد سردترین نقاط استان بوده‌اند. شهر اهواز نیز در همین مدت به بیشینه دمای 33.1 و کمینه 15.5 درجه سانتی‌گراد رسیده است.
کد خبر 6421532

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1073033/تداوم-بارش‌های-پراکنده-و-افزایش-دما-در-خوزستان-تا-پایان-هفته
بستن   چاپ