پیام خوزستان
رقیب جدید مرسدس‌بنز و بی‌ام‌و را بشناسید /عکس
جمعه 15 فروردين 1404 - 00:57:56
پیام خوزستان - برند لوکس زیرمجموعه هیوندای، جنسیس، با معرفی دو کانسپت جدید به کانون توجه نمایشگاه سئول تبدیل شد.

کانسپت‌های جذاب و خیره‌کننده X و X کانورتیبل (که به ترتیب در سال 2021 و 2022 رونمایی شدند)، انتظارات را از برند لوکس هیوندای، یعنی جنسیس بالا بردند. حالا پس از گذشت 4 سال، این برند دوباره از نسخه‌های خاص خود رونمایی کرده که متاسفانه نباید انتظار تولید انبوه آن‌ها را داشته باشیم.

پیام خوزستان


اخیرا کانسپت‌های جنسیس X گرن کوپه و X گرن کانورتیبل در نمایشگاه موبیلیتی سئول 2025 معرفی شدند که کانون توجه محصولات این برند کره‌ای بودند. این خودروهای تک‌ساخت بر اساس مدل G90، سدان پرچمدار این شرکت، ساخته شده‌اند.

پیام خوزستان


به جرئت می‌توان گفت که این محصولات بسیار جذاب در کنار مدل‌هایی چون بنتلی کنتیننتال GT/GTC و لکسوس LC/LC کانورتیبل، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند. جنسیس علاوه بر بازطراحی قابل توجه بدنه، کابین‌های آن‌ها را نیز تغییر داده است. X گرن کوپه با تزئینات چرمی سبز رنگش، از زیتون‌های مدیترانه‌ای الهام گرفته است. X گرن کانورتیبل دارای کابینی آبی رنگ است که اشاره‌ به نوعی انگور دارد.

پیام خوزستان


جنسیس یک دهه پیش به عنوان یک برند مستقل شناخته شد (زیرمجموعه‌ هیوندای) و تاکنون بیش از 1٫3 میلیون خودرو فروخته که بیشتر این خودروها شاسی‌بلند و سدان بوده‌اند. اگر هیوندای واقعاً می‌خواهد که جنسیس با امثال برندهای لوکس مانند مرسدس بنز و بی‌ام‌و رقابت کند، باید تصویر برند خود را با محصولات برجسته ارتقا دهد.

پیام خوزستان


شرکت مادر، هیوندای، توان مالی لازم برای تأمین بودجه چنین پروژه‌های ویژه‌ای را بدون نگرانی بیش از حد در مورد بازده فوری، دارد. امیدواریم در آینده‌ای نه چندان دور، جنسیس به رقابت با بی‌ام‌و سری 8 یا دیگر گرندتوررهای رده بالا بپردازد.

پیام خوزستان



http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1074725/رقیب-جدید-مرسدس‌بنز-و-بی‌ام‌و-را-بشناسید--عکس
بستن   چاپ