پیام خوزستان
اسماعیل کارتال: معذرت خواهی سرمربی استقلال را پذیرفتم/ نمی‌توانم در مورد بازی حرفی بزنم
يکشنبه 17 فروردين 1404 - 00:25:07
پیام خوزستان - وانانیوز|
اسماعیل کارتال گفت: ممکن بود مقابل استقلال خوزستان بازنده هم باشیم.
سرمربی پرسپولیس با اشاره به شرایط خاص تیمش طی روز‌های اخیر که به خاطر ابتلای بازیکنان به یک ویروس ایجاد شده و تاثیر آن روی دیدار با استقلال خوزستان گفت: در مورد این بازی حرفی ندارم!
وی با اشاره به مشکلات تیمش در این دیدار تاکیدکرد: امروز برای این بازی نمی‌توانم صحبت کنم.
در این 12 روز اخیر 25 پرسنل ما و امروز هم 3، 4 نفر دیگر به بیماری مبتلا شدند و تا جایی که متوجه شدم در ایران و کشور‌های اطراف این بیماری سرایت کرده است. کارتال ادامه داد: از هفته گذشته این بیماری در تیم ما وجود داشت و تا زمانی که سالم نباشیم نمی‌توانیم کاری کنیم. باید از کادر پزشکی بابت رساندن بازیکنان به این بازی تشکر کنم.
سرمربی تیم پرسپولیس تصریح کرد: هر روز 2، 3 بازیکن مریض می‌شوند و آنها را به خانه می‌فرستم، چون نمی‌توانند بازی کنند. امروز هم همینطور بود. ما امروز شوت زدیم و پاس دادیم فقط گل نزدیم و به تیم حریف هم تبریک می‌گویم.
اسماعیل کارتال تصریح کرد: من معذرت خواهی سرمربی استقلال خوزستان را قبول می‌کنم و در فوتبال هیجان وجود دارد و مشکلی نیست.
سرمربی تیم پرسپولیس تاکید کرد: امروز هم می‌توانستیم ببریم هم ببازیم، من آدم رُکی هستم و واقعیت را می‌گویم و از همه تشکر می‌کنم و انشالله در بازی بعد بهتر می‌شویم.
انتهای پیام/

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1075912/اسماعیل-کارتال--معذرت-خواهی-سرمربی-استقلال-را-پذیرفتم--نمی‌توانم-در-مورد-بازی-حرفی-بزنم
بستن   چاپ