پیام خوزستان
خبر خوب برای بوژوویچ: یک مصدوم به فولاد رسید
پنجشنبه 21 فروردين 1404 - 00:00:53
پیام خوزستان - به گزارش “ورزش سه”، یکی از بازیکنان مصدوم استقلال که نگرانی‌هایی درباره وضعیتش و حضور او در مصاف با فولاد خوزستان وجود داشت، مهران احمدی بود.
در بازی گذشته استقلال مقابل تراکتور هم احمدی یکی از 11 بازیکن اصلی آبی‌ها بود اما در دقایق پایانی به دلیل مصدومیت زمین بازی را ترک کرد.
بعد از بازی با تراکتور احمدی پای مصدوم خود را به کادر پزشکی سپرد و با کارهای اختصاصی حالا مصدومیت این بازیکن برطرف شده است.
پزشکان استقلال چهارشنبه شب به کادرفنی تیم خود اعلام کردند که احمدی مشکلی برای بازی کردن مقابل فولاد خوزستان ندارد و با صلاحدید بوژوویچ او می‌تواند در بازی فرداشب به میدان برود. هرچند که با توجه به دوری چند روزه از تمرینات گروهی احتمال دارد بوژوویچ درباره حضور احمدی در ترکیب اصلی تیم ریسک نکند .

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1077781/خبر-خوب-برای-بوژوویچ--یک-مصدوم-به-فولاد-رسید
بستن   چاپ