پیام خوزستان
جنجال در ورزشگاه آزادی؛ کارشناسی داوری بازی استقلال - فولاد، پنالتی دیده نشد؟!
جمعه 22 فروردين 1404 - 02:25:49
پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از اندیشه قرن , استقلال تهران در هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال در دیداری به قضاوت بیژن حیدری، میزبان فولاد خوزستان تحت هدایت سرمربی سابق پرسپولیس بود.
تیم داوری: داور: بیژن حیدری کمک‌داوران: سیدیعقوب حجتی، امیررضا آشورماهانی و غلامرضا ادیبی ناظر: محمدرضا ابوالفضلی داور VAR: موعود بنیادی فرد کمک: رضا مهدوی
صحنه های حساس مسابقه:

پیام خوزستان

دقیقه 47: خطای مشکوک به پنالتی روی کوجو
محمدی: در نگاه اول به نظر خطا بود اما تصاویر آهسته نشان داد که در لحظه آخر بازیکن از میان دو مدافع فولاد پریده و پنالتی رخ نداده است.
دقیقه 78: خطای مشکوک به هند در محوطه جریمه استقلال
محمدی: مشکوک بودن صحنه باعث فراخوان داور به وار شد اما به نظر می رسید بازیکن استقلال در حالت عدم تعادل است. بنابراین پنالتی غلط نبود، سختگیرانه به نظر می رسید شوک شبانه قطری‌ها برای استقلال بخوانید جنجال در آزادی: پنالتی‌های بحث‌برانگیز استقلال – فولاد با نظر کارشناسان VAR!
به گزارش ایونا نیوز،دیدار هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال بین استقلال تهران و فولاد خوزستان به میزبانی آبی‌پوشان و قضاوت بیژن حیدری، شاهد صحنه‌های داوری بحث‌برانگیزی بود که واکنش‌های زیادی را به دنبال داشت. در دقیقه 47، برخورد مشکوک روی کوجو در محوطه جریمه فولاد از سوی محمدی در نگاه اول خطا تشخیص داده شد، اما بازبینی تصاویر آهسته نشان داد که مهاجم استقلال پیش از برخورد، خود را بین مدافعان فولاد انداخته و پنالتی رخ نداده است. همچنین، در دقیقه 78، برخورد توپ با دست بازیکن استقلال در محوطه جریمه این تیم، صحنه‌ای مشکوک به هند را رقم زد که داور را به استفاده از VAR واداشت. محمدی در این خصوص معتقد بود که با توجه به حالت عدم تعادل بازیکن استقلال، اعلام پنالتی اشتباه نبوده اما تصمیمی سختگیرانه به نظر می‌رسید. این تصمیمات داوری در کنار قضاوت موعود بنیادی‌فرد به عنوان داور VAR و کمک او رضا مهدوی، از جمله نکات قابل توجه این مسابقه پرحاشیه بود.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1078399/جنجال-در-ورزشگاه-آزادی؛-کارشناسی-داوری-بازی-استقلال---فولاد،-پنالتی-دیده-نشد؟!
بستن   چاپ