پیام خوزستان
امام جمعه قم: آتشفشان مقاومت خاموش شدنی نیست
جمعه 22 فروردين 1404 - 18:00:00
پیام خوزستان - به گزارش دفاع‌پرس از قم، آیت‌الله «علیرضا اعرافی» امام جمعه قم امروز در خطبه‌های این هفته نمازجمعه در مصلای قدس اظهار داشت: ملت ایران به فضل خدا راه امام، شهیدان، ایستادگی و مقاومت را استمرار خواهد بخشید.
وی افزود: ملت بزرگ ایران راه آبادسازی کشور و رشد و ترقی و سرمایه‌گذاری را خواهد پیمود و قله‌های علم و دانش را درخواهد نوردید.
امام جمعه قم عنوان کرد: ملت ایران، ارزش‌های الهی و حجاب و عفاف را صیانت خواهد کرد و هم‌زمان در دفاع از مظلومان جهان در میدان باقی خواهد ماند.
وی خاطرنشان کرد: امروز نیز مردم قم بعد از نمازجمعه در کنار امت اسلام با شکوه و شور و ایمان فزون‌تر در دفاع از آرمان‌های اسلام و انقلاب اسلامی و مظلومان غزه و در مطالبه کار و تلاش و ایستادگی و شجاعت و حکمت و مقاومت حضور پیدا خواهند کردامروز همه دشمنان آمده‌اند تا انقلاب اسلامی که راهی نو در افکند و پیامی جدید به جهان ارائه کرد را کنار بزنند.
آیت الله اعرافی ادامه داد: ملت بزرگ و مردم عزیز و شریف ما نیز با تاسی به شهیدان عالی‌قدر، امام بزرگوار و فرمان‌بری از رهبری آمده‌اند بگویند ما تسلیم زمین سوخته شما نخواهیم شد.
وی اضافه کرد: با حکمت و مقاومت و شجاعت و رشادت از عزت اسلامی ایران و جهان اسلام دفاع خواهیم کرد و خواهید دید، ملت ایران و گفتمان انقلاب اسلامی از این راه نورانی عقب نخواهد نشست.
مدیر حوزه‌های علمیه خطاب به دشمنان انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: هرگز نخواهید دید ملتی که نیم قرن پای آرمان‌های خود ایستاد و برای آن پافشاری کرد، عقب بنشیند.
اعرافی با ذکر این نکته که اکنون درس‌های تاریخ پیش روی ما قرار داد افزود: تاریخ 2 قرن گذشته ایران که هر بار به خاطر ضعف حاکمان و غفلت مردم، سرزمین‌های ما پاره پاره شد و شرافت و عزت‌مان را به تاراج بردند جلوی چشم ما قرار دارد.
وی با بیان این مطلب که تجربه نورانی دفاع مقدس نیز جلوی روی ما قرار دارد گفت: ملت ایران با تقدیم 200 هزار شهید نگذاشت، وجبی از خاک ایران جدا، و گوشه‌ای از شرافت و کرامت اسلامی آن ساییده شود.
اعرافی با یادآوری اینکه در هشت سال جنگ تحمیلی، روزگار سختی را سپری کردیم بیان کرد: نسل عزیز جوان، پیشینیان شما و ایثارگران و شهیدان شما ایستادند، سینه سپر کردند و شرافت ایران، اسلام و انقلاب اسلامی را حفظ کردند.
امام جمعه قم تصریح کرد: امروز هم اگر بخواهیم در مواجه با دشمنان ایستادگی کنیم، باید اصولی رعایت شود، این مطالبه ملت بزرگ ایران برای حفظ شرافت و کرامت ایمانی و اسلامی است.
اعرافی در تبیین برخی از این اصول خاطرنشان کرد: هر اقدامی باید از موضع فعال و با شجاعت و ایستگادگی در مقابل مستکبران باشد. از هر انفعال و اظهار نیاز و ولع به دیگران، پرهیز شود.
وی حفظ آمادگی‌های رزمی را به عنوان دومین مورد از این اصول ذکر کرد و گفت: کمربند‌ها محکم بسته شود، سستی ممنوع، خواب و غفلت برای کرامت آینده، بسیار زیان‌بار است، همه باید بیدار باشند.
مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: تلاش برای پیشرفت علمی و فن‌آوری در حوزه هسته‌ای و حوزه‌های دیگر و گره‌گشایی از مشکل‌های مردم باید مورد نظر مسوولان و دستگاه‌ها باشد.
اعرافی با بیان اینکه کشور در برابر مذاکره و نگاه به بیرون نباید شرطی شود یادآور شد: تمام دستگاه‌ها و مردم باید در این زمینه تلاش کنند؛ حرکت در هر میدانی باید بر اساس چارچوبی باشد که رهبر معظم انقلاب تعیین فرموده‌اند، چیزی نباید تحمیل و یا کم و زیاد شود.
خطیب جمعه قم با بیان اینکه جنگ ادراکی دشمن را باید مهم بشماریم یادآور شد: آمده‌اند تا نسل امروز ما را از نگاه بلند ایمانی، اعتماد به نفس و امید به آینده تهی کنند، این نسل باید مانند نسل‌های پیشین، در حرکت‌های بزرگ، پیشگام باشد.
وی در ادامه سخنان خود با ذکر اینکه محور مقاومت ضربه‌ها و آسیب‌هایی دیده است گفت: دشمنان گمان نکنند رشته مقاومت گسیخته شده، و در این توهم نیز فرو نروند که آتشفشان مقاومت خاموش شده است.
اعرافی خطاب به برخی سران کشور‌های منطقه بیان کرد: وای بر شما که در برابر این جنایت‌ها، خاموش هستید، امتی که نزدیک به 2 میلیارد جمعیت و آن همه سرمایه‌های انسانی و منابع عظیم دارد، نظاره‌گر پاره پاره شدن بچه‌های فلسطین و غزه است.
وی افزود: بدانید در دل‌های مومنان شور جهاد و ایمان به مقاومت و آتش‌فشان خشم اسلامی نهفته است و به یاری خدا ادامه پیدا خواهد کرد و طومار ظلم را در هم خواهم پیچید.
انتهای پیام/

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1078685/امام-جمعه-قم--آتشفشان-مقاومت-خاموش-شدنی-نیست
بستن   چاپ