پیام خوزستان
فاز دوم نیروگاه خورشیدی 300 کیلوواتی در دزفول به بهره‌برداری رسید
شنبه 23 فروردين 1404 - 14:54:06
پیام خوزستان - ایسنا / مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت: فاز دوم نیروگاه خورشیدی 300 کیلوواتی این شرکت در دزفول به بهره‌برداری رسید. 
علی اسدی، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان اظهار کرد: در راستای اجرای تکالیف مشمولین ماده 5 قانون خدمات کشوری مبنی بر تامین 20 درصد از انرژی مصرفی ساختمان‌های اداری از انرژی‌های تجدیدپذیر و قانون هوای پاک، شرکت برق منطقه‌ای خوزستان برنامه احداث 300 کیلووات انرژی خورشیدی در نقاط مختلف استان‌های خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را در دستور کار قرار داد.
وی افزود: فاز دوم این نیروگاه با ظرفیت 50 کیلووات در پست برق دژپل دزفول نصب و به بهره‌برداری رسید.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان عنوان کرد: فاز اول این پروژه نیز با ظرفیت 50 کیلووات قبلا در ساختمان بهره‌برداری شرکت در اهواز افتتاح و در حال بهره‌برداری است.
اسدی گفت: تجهیزات 3 فاز بعدی نیز خریداری شده که بزودی در نواحی مختلف شرکت نصب و مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.
وی اضافه کرد: فاز اول و دوم این پروژه با بودجه‌ بیش از سه میلیارد و 500 میلیون تومانی از منابع داخلی شرکت و با همیاری شرکت توانیر انجام شده است.
شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مسئولیت تامین و انتقال برق در 2 استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1079184/فاز-دوم-نیروگاه-خورشیدی-300-کیلوواتی-در-دزفول-به-بهره‌برداری-رسید
بستن   چاپ