پیام خوزستان
طرح محوطه‌سازی موزه‌ دفاع‌مقدس و مقاومت اردبیل، تا پایان شهریور ماه به بهره‌برداری می‌رسد
شنبه 23 فروردين 1404 - 14:57:29
پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اردبیل، جلسه کمیته عمرانی و امور یادمان‌های شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان اردبیل، صبح امروز (شنبه) با حضور «فرهاد سبحانی» معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اردبیل، «علی واحد» مدیر کل اداره حفظ آثار دفاع‌مقدس اردبیل و دیگر نمایندگانی از شهرداری اردبیل، سازمان برنامه و بودجه استان، ادارات برق و گاز، سپاه حضرت عباس(ع) و دیگر نهادهای ذی‌ربط، برگزار شد.
در این جلسه، مدیر کل اداره حفظ آثار دفاع‌مقدس اردبیل ضمن اعلام توضیحات مربوطه در خصوص احداث و تکمیل موزه دفاع‌مقدس و مقاومت اردبیل، به بررسی فرایند و انجام مصوبات با تبادل نظر حاضرین در جلسه، پرداختند.
با تایید نظر اعضای شورای کمیته، مقرر شد موضوع تخصیص و واگذاری اعتبار لازم برای تکمیل احداث موزه دفاع مقدس و مقاومت از سوی معاون محترم هماهنگی امور عمرانی استانداری از مراجع مربوطه پیگیری شود.
همچنین به منظور حفظ امنیت و ایمنی خط لوله آب شهرستان اردبیل طی دو روز آتی مسیر عبور لوله آب در محوطه موزه دفاع مقدس و مقاومت توسط کارشناسان شرکت آب و فاضلاب استان مشخص شده و میخ کوبی گردد. 
در ادامه این جلسه، مقرر شد میزان برق مورد نیاز برای موزه از سوی اداره کل حفظ آثار به صورت مکتوب و رسمی به شرکت توزیع برق استان اعلام گردد و شرکت مذبور اقدام لازم را در واگذاری انشعاب برق مبذول دارد؛ علاوه بر آن، ظرف یک هفته آتی شرکت گاز در مورد واگذاری انشعاب گاز از خط اصلی واقع در شورابیل بررسی لازم را انجام داده و در روزهای آتی نسبت به تحویل واگذاری انشعاب گاز مورد نیاز اقدام نماید.
انتهای پیام/
اداره کل حفظ آثار دفاع‌مقدس استان اردبیل
مطالب مرتبط گزارش تصویری/ جلسه تبادل نظر در خصوص روند احداث و تکمیل موزه دفاع‌مقدس و مقاومت استان اردبیل

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1079225/طرح-محوطه‌سازی-موزه‌-دفاع‌مقدس-و-مقاومت-اردبیل،-تا-پایان-شهریور-ماه-به-بهره‌برداری-می‌رسد
بستن   چاپ