پیام خوزستان
مشکل مالکیت 4000 واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در خوزستان مرتفع شد
يکشنبه 24 فروردين 1404 - 15:29:11
پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا موالی‌زاده ظهر امروز یکشنبه در جلسه شورای عالی مسکن به ریاست مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، که با حضور وزیران و اعضای کابینه و ارتباط ویدئوکنفرانسی با استانداران و مدیران استانی برگزار شد، مسکن را یکی از دغدغه‌های اصلی مردم به‌ویژه جوانان دانست و افزود: رونق ساخت‌وساز مسکن نه‌تنها موجب رفع نیازهای اساسی جامعه می‌شود، بلکه اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم را به همراه دارد و تأثیر بسزایی در رشد اقتصادی استان خواهد گذاشت.
وی با اشاره به همکاری سازمان ملی زمین و مسکن گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده، مشکل مالکیت چهار هزار واحد مسکونی در استان حل شده که شامل 350 واحد در بندر امام یک هزار و 700 واحد در شوشتر و دو هزار واحد در دیگر مناطق است. این اقدام آرامش خاطر ساکنان این مناطق را به دنبال داشته و باید برای سایر واحدهای فاقد سند نیز تسری یابد.
استاندار خوزستان با اشاره به پیشرفت 20 درصدی نهضت ملی مسکن در استان، بر ضرورت تسریع در تکمیل این پروژه‌ها تأکید کرد و گفت: در بخش مسکن محرومین، 180 واحد توسط کمیته امداد آماده شده و پنج هزار واحد روستایی نیز در مرحله افتتاح قرار دارد که ظرف دو سه ماه آینده به هفت هزار واحد خواهد رسید.
موالی‌زاده، موضوع بازسازی بافت‌های فرسوده را از دیگر اولویت‌های استان برشمرد و خواستار همکاری شهرداری‌ها در صدور رایگان پروانه ساخت مسکن معلولان و محرومان شد. وی همچنین از بانک‌های عامل خواست تا پرداخت تسهیلات مسکن را تسهیل و تسریع کنند.
وی با اشاره به آمار زمین‌های واگذارشده به خانواده‌های شهدا و ایثارگران گفت: در دهه‌های گذشته یک هزار و 700 قطعه زمین به این خانواده‌ها اختصاص یافته بود، اما در دولت چهاردهم این عدد به سه هزار و 450 قطعه افزایش یافته است. همچنین تخصیص زمین برای مسکن محرومان از 680 واحد به یک هزار و 600 واحد و برای جوانی جمعیت از سه هزار و 500 واحد به پنج هزار واحد رسیده است.
استاندار خوزستان بر لزوم ساماندهی بازار اجاره‌نشینی و بررسی واحدهای خالی مسکونی تأکید کرد و گفت: باید با راهکارهای مناسب، از جمله بررسی مصرف آب و برق، واحدهای خالی شناسایی و برای استفاده بهینه از آن‌ها اقدام شود.
وی با اشاره به ضرورت آماده‌سازی زیرساخت‌های مسکن‌های جدید ازجمله مدارس، مراکز درمانی و فضای سبز، خواستار همکاری تمام دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها برای تحقق برنامه‌های مسکن در استان شد و گفت: این موضوع نیازمند عزم همگانی است و می‌تواند به کاهش حاشیه‌نشینی و ایجاد عدالت اجتماعی کمک کند.
کد خبر 6433506

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1079860/مشکل-مالکیت-4000-واحد-مسکونی-نهضت-ملی-مسکن-در-خوزستان-مرتفع-شد
بستن   چاپ