پیام خوزستان
فرشته نجات آبی‌ها از برزیل آمد (عکس)
دوشنبه 25 فروردين 1404 - 01:13:51
پیام خوزستان - به گزارش "ورزش سه"، استقلال خوزستان برای قطعی کردن بقای خود نیاز به تک امتیاز در دیدار خانگی اخیرش مقابل هوادار تهران داشت، اما با توجه به اینکه حریف آنها در چهار دیدار اخیرش سه برد به دست آورده بود، کار سختی پیش روی خود می‌دید و حتی با یک گل عقب افتاد، اما کاینا نونس در دقیقه 90 مانع از شکست آبی‌ها شد.
کاینا نونس که تبدیل به یکی از مهره‌های تاثیرگذار استقلال خوزستان در هفته‌های اخیر شده و در دو دیدار قبلی برابر پرسپولیس و نساجی هم نمایش خوبی داشت، در جدال با هوادار تهران دو بار موقعیت‌های عالی و خطرناک ساخت که تبدیل به گل نشدند تا اینکه خودش برای زدن گل مساوی دست به کار شد.
این مهاجم خوش قامت برزیلی در دقیقه 90 ارسال دیدنی تیوی بیفوما را با ضربه سر تماشایی تبدیل به گل کرد تا استقلال خوزستان اجازه شگفتی به هوادار را ندهد و از سوی دیگر با خیال راحت‌تر به استقلال چهار بازی باقی مانده در لیگ برتر برود.

پیام خوزستان


http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1080120/فرشته-نجات-آبی‌ها-از-برزیل-آمد-(عکس)
بستن   چاپ