پیام خوزستان
بازدید معاون دادستان خوزستان از روند مقاوم‌سازی مجتمع سالاری اهواز
سه شنبه 26 فروردين 1404 - 14:56:11
پیام خوزستان - ایرنا / معاون حقوق عامه دادستان خوزستان در بازدید از مجتمع سالاری اهواز دستور ایمن سازی و مقاوم سازی ساختمان را به عوامل مربوطه داد.
علی بیرانوندی، معاون حقوق عامه دادستان خوزستان در بازدید از وضعیت مقاوم سازی ساختمان ناایمن سالاری در منطقه پاداد اهواز بیان کرد: در این بازدید وضعیت کنونی سازه، اقدامات پیشین انجام‌شده برای ایمن‌سازی، و همچنین چالش‌ها و موانع موجود در مسیر بهسازی و مقاوم‌سازی ساختمان بررسی شد .
بازار
وی گفت: ساکنین محل در این بازدید دغدغه‌های خود را در خصوص ایمنی ساختمان و خطرات احتمالی به معاون دادستان و مسئولان حاضر مطرح کردند.
بیرانوندی پس از شنیدن گزارش‌ها و نظرات ساکنان، با تاکید بر اهمیت حفظ جان و مال شهروندان و پیشگیری از وقوع حوادث ناگوار، دستورات لازم را برای تسریع در روند مقاوم‌سازی و بهسازی محیط صادر کرد.
وی برای مقاوم سازی ساختمان یک زمان مشخص تعیین نمود و گفت: حفظ ایمنی شهروندان و پیشگیری از وقوع حوادث احتمالی از مهم‌ترین وظایف دستگاه قضایی و سایر نهادهای مسئول است، دستگاه قضا در این راستا با جدیت عمل خواهد کرد و هرگونه تاخیر در اجرای دستورات را پیگیری می‌کند.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1081272/بازدید-معاون-دادستان-خوزستان-از-روند-مقاوم‌سازی-مجتمع-سالاری-اهواز
بستن   چاپ