پیام خوزستان
اجتماع باشکوه مردمی؛ از حرم تا جمکران در حمایت از مردم مظلوم غزه
چهارشنبه 27 فروردين 1404 - 00:19:43
پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، امروز سه‌شنبه، 26 فروردین‌ماه 1404، شهر مقدس قم میزبان اجتماع عظیم و باشکوه مردمی بود که با هدف تجدید بیعت با حضرت ولی‌عصر (عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) و ابراز همبستگی با مردم مظلوم غزه برگزار شد.
این گردهمایی معنوی و حماسی که در فضایی آکنده از شور ایمان و روحیه انقلابی برگزار شد، بار دیگر پیوند عمیق مردم ایران با آرمان‌های مقاومت و عدالت‌خواهی جهانی را به نمایش گذاشت.
این اجتماع مردمی ساعت 16:00 با راهپیمایی گسترده‌ای از «عمود 1» در بلوار پیامبر اعظم (ص) آغاز شد و انبوه مردم از اقشار مختلف جامعه؛ جوانان، خانواده‌ها، روحانیون و دانشجویان با سردادن شعار‌هایی همچون «مرگ بر اسرائیل»، «لبیک یا مهدی» و «غزه تنها نیست»، مسیر حرکت به سوی مسجد مقدس جمکران را طی کردند. 
پس از اقامه باشکوه نماز جماعت مغرب و عشاء در صحن‌های مملو از جمعیت مسجد مقدس جمکران، با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی اکبر اجاق‌نژاد، تولیت مسجد جمکران شروع شد و با قرائت دعای توسل با حال‌وهوایی پرشور به اتمام رسید.
سخنران این مراسم با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و رنج بی‌پایان مردم این سرزمین، بر ضرورت اتحاد امت اسلامی، حمایت عملی از جبهه مقاومت و دعا برای تعجیل در فرج حضرت ولی‌عصر (عج) تأکید کرد.
شرکت‌کنندگان در این گردهمایی، با شعار محوری #انا_علی_العهد_یا_قدس، تجدید عهدی دوباره با آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی و مقاومت جهانی بستند و یکصدا برای رهایی ملت فلسطین، نابودی رژیم اشغالگر صهیونیستی و ظهور منجی عالم بشریت دعا کردند.
نویسنده: رشیدیان

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1081693/اجتماع-باشکوه-مردمی؛-از-حرم-تا-جمکران-در-حمایت-از-مردم-مظلوم-غزه
بستن   چاپ