پیام خوزستان
پیش بینی قیمت دلار 28 فروردین 1404
چهارشنبه 27 فروردين 1404 - 21:51:10
پیام خوزستان - تجارت نیوز / قیمت دلار روز چهارشنبه با افزایش محدود 300 تومانی بازگشایی شد، اما در ادامه فعالیت بازار ارز کاهش هزار تومانی داشت و در کریدور 80 هزار تومانی یک کانال عقب‌نشینی کرد. اخبار مربوط به توافق ایران و آمریکا همچنان در صدر توجه معامله‌گران قرار دارد و پالس‌های مساعد مربوط به این رخداد سیاسی، قیمت دلار و سایر ارزهای مهم را کاهشی می‌کند.
قیمت دلار در پنجمین روز هفته با رشد محدودی با رقم 88 هزار تومان بازگشایی شد. این محدوده قیمتی تا ساعات ابتدایی روز چهارشنبه دوام داشت. قیمت دلار در پایان معاملات روز چهارشنبه با کاهش هزار و 700 تومانی با رقم 86 هزار و 600 تومانی معامله شد.
روند کاهشی قیمت دلار پس از پالس‌های مساعد روز سه‌شنبه در خصوص روند مساعد مذاکرات میان ایران و آمریکا شروع شد و به عقب‌نشینی روز چهارشنبه با رشد عرضه دلار منجر شد.
بازار
پیش بینی قیمت دلار
کارشناسان اقتصادی پیش از این نوید کاهش قیمت دلار در صورت افت ریسک‌های سیاسی را داده بودند. آنها معتقدند در مقطع فعلی و تا 6 ماه ابتدایی سال جاری تنها موضوعی که می‌تواند منجر به زدن سقف قبلی قیمت دلار شود رشد ریسک‌های سیاسی است. آنها می‌گویند سعی سیاست‌‌گذار این است که قیمت دلار را زیر ارزش ذاتی نگه‌ دارد.
درهم آماده برگشت به قیمت 23 هزار تومانی شد
قیمت درهم روز چهارشنبه روی رقم 24 هزار تومانی بسته شد و کاهش 600 تومانی داشت. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم 87 هزار و 450 تومانی در حال معامله است و افت دو هزار تومانی نسبت به روز سه‌شنبه دارد.
قیمت پوند انگلیس روی رقم 115 هزار و 410 تومانی ایستاد. قیمت یورو نیز در سطح 98 هزار و 860 تومانی معامله شد.
قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز چهارشنبه 27 فروردین با رشد 332 تومانی بار دیگر به کانال 71 هزار تومانی صعود کرد. این اسکناس امروز روی رقم 71 هزار و 218 تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در مرکز مبادله نیز 323 تومان رشد داشت و با قیمت 69 هزار و 278 تومانی کشف شد.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1083408/پیش-بینی-قیمت-دلار-28-فروردین-1404
بستن   چاپ