پیام خوزستان
خلع سلاح مقاومت خط قرمز همه گروه‌های فلسطینی
پنجشنبه 28 فروردين 1404 - 00:28:57
پیام خوزستان - علی ابوشاهین عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین، در گفت وگو با شبکه الجزیره اعلام کرد که سلاح مقاومت، دارایی ملت است و هرگونه طرح برای خلع سلاح، با مخالفت قاطع همه گروه‌های فلسطینی مواجه خواهد شد.
وی با اشاره به تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای تحمیل چنین طرحی گفت: خلع سلاح مقاومت، یک طرح اسرائیلی است که از سوی برادران مصری صرفاً به ما منتقل شده و هیچ‌یک از گروه‌های فلسطینی تا زمانی که اشغالگری ادامه دارد، با آن موافق نیست.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
ابوشاهین همچنین تأکید کرد: بنیامین نتانیاهو با افزایش مطالبات خود، در تلاش است تا توافقات را به شکست بکشاند و زمینه را برای ادامه جنگ علیه غزه فراهم کند.
او با تأکید بر جایگاه تاریخی و عقیدتی سلاح مقاومت، افزود:سلاح مقاومت فقط یک ابزار نظامی نیست، بلکه نماد شرافت، ایمان و تاریخ مبارزاتی ملت فلسطین در برابر اشغالگران است و همه گروه‌ها بر حفظ آن اتفاق نظر دارند.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1083539/خلع-سلاح-مقاومت-خط-قرمز-همه-گروه‌های-فلسطینی
بستن   چاپ