پیام خوزستان
کمبود نقدینگی عامل اصلی رکود واحدهای تولیدی در خوزستان
پنجشنبه 28 فروردين 1404 - 09:41:37
پیام خوزستان - ایرنا / مدیر کل صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: کمبود نقدینگی و مشکلات مالی عامل مهم رکود واحدهای تولیدی استان است به همین دلیل امسال بخشی از اعتبار وزارت صمت و طرح رونق تولید به این واحدها اختصاص داده خواهد شد تا دوباره برای تولید توانمند شوند.
حمیدرضا فلاح، مدیر کل صنعت، معدن و تجارت خوزستان بیان کرد: خوزستان ظرفیت بزرگی در حوزه صنعت دارد و در تولید محصولات سلولزی، غذایی و فولادی از استان‌های توانمند کشور است اما به دلایل مختلف برخی واحدها از مدار تولید خارج شدند.
بازار
وی گفت: در چند سال اخیر توجه به واحدهای تولیدی راکد برای برگشت به چرخه تولید بسیار بیشتر شده و یکی از راه‌های کوتاه در افزایش تولید و ایجاد اشتغال در کمترین زمان احیای واحدهای صنعتی راکد است.
وجود 300 واحد تولیدی راکد در خوزستان
فلاح با بیان اینکه واحدها راکد استان با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی آسیب شناسایی شدند افزود:در حال حاضر 300 واحد بهره بردار در استان دچار رکود هستند و طی سال‌های اخیر تلاش شد سالانه حدود صد واحد تولیدی راکد به چرخه تولیدی برگردند.
مدیر کل صمت خوزستان ادامه داد: برنامه ریزی مدونی برای برگشت به تولید واحدهای راکد به چرخه تولید انجام شده است ، واحدهایی به چرخه تولید باز خواهند گشت که واجد شرایط ادامه فعالیت هستند و یا توجیه اقتصادی دارند.
وی افزود: هدفگذاری شده امسال یکصد واحد تولیدی به چرخه تولید برگردند و به واحدهای تولیدی کم ظرفیت نیز کمک خواهد شد تا به افزایش ظرفیت تولید برسند و دچار رکود نشوند.
فلاح تاکید کرد: برخی طرح‌ها به دلیل شرایطی که دارند نیاز به سرمایه گذار دارند به همین منظور سرمایه گذاران جدید به این صنایع معرفی خواهند شد، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان برای حل مشکلات مشکلات مالی، بیمه و تقسط بدهی واحدهای تولیدی ورود می کند و تلاش دارد تا همه دستگاه‌ها برای حل مشکلات این واحدها ورود کنند.
صنایع بزرگ ناجی صنایع کوچک
مدیر کل صمت خوزستان ادامه داد: شرکت‌های بزرگ در کمک به صنایع پایین دست بسیار موثر هستند، این شرکت‌ها می‌توانند با خرید تجهیزات و مواد اولیه خود از شرکت های داخل استان تحول بسیار بزرگی در وضعیت صنایع کوچک ایجاد کنند.
وی با دعوت سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در خوزستان اظهار کرد: سرمایه گذاران از طریق پنجره واحد سرمایه‌گذاری امکان ثبت درخواست خود را دارند و اداره کل صمت نیز به سرعت به درخواست آن‌ها را پیگیری خواهد کرد، مرکز خدمات سرمایه‌گذاری در استان تشکیل شده تا مسیر برای جذب سرمایه گذار تسهیل و فراهم کند.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1083609/کمبود-نقدینگی-عامل-اصلی-رکود-واحدهای-تولیدی-در-خوزستان
بستن   چاپ