پیام خوزستان
مصمم به کاهش ازدحام سفر اربعین در مرز مهران هستیم
پنجشنبه 28 فروردين 1404 - 16:16:25
پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر پورجمشیدیان ظهر امروز پنجشنبه در حاشیه بازدید از زیرساخت‌های مرز چذابه از تلاش‌های مسئولان و مردم خوزستان در تسهیل سفر زائران اربعین قدردانی کرد.
وی با تبریک سال جدید به مردم خوزستان گفت: از همه دست‌اندرکاران، به‌ویژه استاندار خوزستان که در برگزاری هرچه بهتر مراسم اربعین تلاش می‌کنند، قدردانی می‌کنم.
پورجمشیدیان با اشاره به بازدید از پروژه‌های مرزی استان تأکید کرد: تحولات محسوسی در تسهیل عبور و مرور زائران و خودروها ایجاد شده است. این پروژه‌ها اغلب چندمنظوره هستند و علاوه بر ایام اربعین، در طول سال نیز مورد استفاده مردم قرار می‌گیرند.
معاون وزیر کشور با بیان اینکه بخش قابل‌توجهی از این پروژه‌ها به پایان رسیده یا در حال اجراست، افزود: برخی پروژه‌ها نیازمند تصمیم‌گیری نهایی هستند، اما امیدواریم تا اربعین امسال بخشی از آنها را افتتاح کنیم.
وی بر لزوم تقسیم بار ترافیکی مرزهای غربی تأکید و عنوان کرد: مصمم هستیم ازدحام مرز مهران را کاهش داده و ظرفیت مرزهای چذابه، شلمچه، کرمانشاه و کردستان را افزایش دهیم. خوزستان سهم مهمی در خدمات‌رسانی به زائران دارد که باید تقویت شود.
کد خبر 6438132

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1083918/مصمم-به-کاهش-ازدحام-سفر-اربعین-در-مرز-مهران-هستیم
بستن   چاپ