پیام خوزستان
کمیسیون اطلاعات و آمار پیشکسوتان و ایثارگران دفاع مقدس استان گلستان
يکشنبه 31 فروردين 1404 - 11:09:20
پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، جلسه کمیسیون اطلاعات و آمار پیشکسوتان و ایثارگران دفاع مقدس استان گلستان ذیل کمیته پیشکسوتان شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ومقاومت استان گلستان برگزار گردید. این جلسه با حضور «علی اکبر صفری» مشاور و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استاندار گلستان، روسای کانون‌های وابستگان ارتش، سپاه، انتظامی، ودجا و همچنین نمایندگان سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح استان، بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان جهاد کشاورزی در محل اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان گلستان برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه «علی اکبر مرزبان»مسئول امور پیشکسوتان جهاد و مقاومت در دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان گلستان ضمن تبریک فرارسیدن روز ارتش جمهموری اسلامی ایران، هدف از تشکیل این کمیسیون را هماهنگی و هم افزایی به منظور تجمیع و یکسان سازی آمار و اطلاعات پیشکسوتان و ایثارگران دفاع مقدس اعلام نموده و اظهار داشت:با عنایت به ضرورت بهره مندی از توان و ظرفیت پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت در عرصه‌های گوناگون کشوری و لشکری از جمله جهاد تبیین در فضای مجازی و حقیقی، اتصال به تشکل‌های مردم نهاد، تجلیل و تکریم و همچنین فراهم شدن امکان دسترسی به سامانه ملی و بانک جامع اطلاعات پیشکسوتان دفاع مقدس، سازمان پیشکسوتان جهاد و مقاومت در دفاع مقدس در نظر دارد؛ فهرست و اطلاعات پیشکسوتان دفاع مقدس استان‌ها را جمع آوری و در سامانه ملی ثبت نماید.
وی افزود:در پی آن هستیم که با همکاری و هماهنگی همه رده‌ها اطلاعات و مشخصات همه پیشکسوتان دفاع مقدس شاغل و بازنشسته جمعی یگان‌های نظامی و انتظامی، سازمانها، و. را طبق نرم افزار مورد نظر تکمیل و فایل نهایی آمار و اطلاعات پیشکسوتان دفاع مقدس استان گلستان تهیه شود.

پیام خوزستان

در ادامه سرهنگ پاسدار «محمدرضا کاظمی» مدیر کل اداره حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان گلستان، نیز ضمن قدردانی از حضور و اعلام آمادگی اعضای کمیسیون، بیان کرد: طبق مصوبات جلسه شورای هماهنگی دفاع مقدس و همچنین جلسه شورای اداری استان مقرر گردید؛ دستگاه‌های اجرایی نیز تهیه فهرست کلیه پیشکسوتان شاغل و بازنشسته منتسب را در دستورکار قرار داده و الحمدالله روزانه فهرست نهایی دستگاه‌های اجرایی به اداره کل ارسال میشود. 
ایشان در ادامه تاکید کردند با تعامل و هم افزایی بتوانیم فهرست پیشکسوتان و ایثارگران دفاع مقدس منتسب به رده‌های نیرو‌های مسلح استان را نیز تهیه و جهت ثبت در سامانه ملی به مبادی ذیربط در مرکز منعکس نماییم.

پیام خوزستان

انتهای پیام /

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1085453/کمیسیون-اطلاعات-و-آمار-پیشکسوتان-و-ایثارگران-دفاع-مقدس-استان-گلستان
بستن   چاپ