پیام خوزستان
به زودی؛ اجرای طرح اصلاح خط برق‌رسانی بندر تجاری شادگان
دوشنبه 1 ارديبهشت 1404 - 15:12:10
پیام خوزستان - فرماندار شادگان گفت: طرح اصلاح خط برق‌رسانی بندر تجاری شادگان از اوایل اردیبهشت وارد مرحله اجرایی خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، جلسه بررسی و هماهنگی برای تعمیر و اصلاح خط برق‌رسانی بندر تجاری به ریاست یعقوب مقدم فرماندار شادگان و با حضور بهرامی معاون مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان و سایر مسئولان استانی و شهرستانی در محل فرمانداری برگزار شد.
مقدم در این جلسه از آغاز به‌کار طرح اصلاح و تعمیر خط برق‌رسانی بندر شادگان از اوایل اردیبهشت‌ماه خبر داد و گفت: این طرح با هدف تامین برق پایدار رفع نواقص موجود و بهبود زیرساخت‌های بندر به مدت چهار ماه اجرا خواهد شد.
وی افزود: بر اساس تصمیمات اتخاذشده مقرر گردید فیدر برق بندر شادگان که تاکنون به صورت اختصاصی بود برای توسعه اشتراکات به فیدر عمومی تغییر داده شود.
مقدم با اشاره به اهمیت پایداری برق در مواقع بحرانی گفت: امنیت و ثبات شبکه برق‌رسانی بندر در اولویت کاری ما قرار دارد و انتظار می‌رود تمامی دستگاه‌ها همکاری لازم را در اجرای این پروژه داشته باشند.
فرماندار شادگان در ادامه جلسه با برقراری تماس‌های تلفنی با مسئولان استانی جهت پیگیری اصلاح خط برق بندر، گفت: انتظار می‌رود با تعامل و همکاری بین دستگاهی موانع موجود در تأمین برق پایدار بندر شادگان هرچه سریع‌تر برطرف شود.
مقدم در پایان خاطرنشان کرد: مصوبات این جلسه برای اجرا و پیگیری به مراجع ذی‌ربط ارسال خواهد شد و کلیه دستگاه‌های متولی موظف به رعایت الزامات قانونی و همکاری با بندر تجاری شادگان هستند.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1086325/به-زودی؛-اجرای-طرح-اصلاح-خط-برق‌رسانی-بندر-تجاری-شادگان
بستن   چاپ