پیام
خوزستان - ایسنا / سخنگوی کرملین بیان کرد که احتمالا رئیسجمهور روسیه با سلطان عمان که به مسکو سفر کرده درباره پرونده هستهای ایران گفتوگو خواهد کرد.
«دمیتری پسکوف» امروز(دوشنبه) گفت که احتمال دارد «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه و «هیثم بن طارق آل سعید» در دیداری در مسکو درباره پرونده هستهای ایران گفتوگو کنند.
سلطان عمان امروز برای دیداری رسمی به مسکو سفر کرده است.
خبرگزاری ریانووستی با انتشار این مطلب نوشت که پسکوف در جمع خبرنگاران گفت: قطعا مسائل منطقهای مورد بحث قرار خواهد گرفت.
دیدار پوتین و سلطان عمان در آستانه دور سوم مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن درباره برنامه هستهای ایران به میانجیگری عمان انجام خواهد شد. این نشست قرار است شنبه 6 اردیبهشت برگزار شود.
دور اول مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میانجیگری عمان در 23 فروردین در مسقط برگزار شد.
شنبه گذشته 30 فروردین نیز دور دوم رایزنیهای غیرمستقیم ایران و آمریکا با میانجیگری عمان در رم ایتالیا برگزار شد و طرفین نسبت به ادامه گفتوگوها ابراز خوشبینی کردند و قرار است ادامه رایزنی در عمان پیگیری شود.
بازار
![]()
«سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران آخر هفته گذشته سفری به مسکو داشت که مذاکرات با واشنگتن و موضوع برنامه هستهای ایران از محورهای رایزنی او با مقامهای روسیه بود.
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1086550/کرملین--پوتین-و-سلطان-عمان-احتمالا-درباره-پرونده-هستهای-ایران-رایزنی-میکنند