پیام خوزستان
فوتسالیست اراکی 2 زندانی جرائم غیرعمد را آزاد کرد
دوشنبه 1 ارديبهشت 1404 - 19:58:44
پیام خوزستان - مدیر نمایندگی ستاد رسیدگی به امور دیه استان مرکزی گفت: فوتسالیست اراکی 2 زندانی جرائم غیرعمد را آزاد کرد. - اخبار استانها -
محمدحسن حسین‌‌بیگی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در اراک با اشاره به نقش محوری خیران در کاهش آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: مشارکت خیران در آزادی زندانیان جرائم غیرعمد، نه‌تنها گره از زندگی یک فرد می‌گشاید، بلکه لبخند را به خانواده‌ای چشم‌انتظار بازمی‌گرداند.
وی افزود: حضور فعال مردم در این عرصه، تقویت‌کننده بنیان خانواده‌ها و تضمین‌کننده سلامت اجتماعی است و نه‌ تنها موجب بازگشت فرد به جامعه می‌شود، بلکه خانواده‌ای را از بحران نجات می‌دهد چراکه بسیاری از این زندانیان به دلیل ناتوانی در پرداخت بدهی‌های مالی روانه زندان شده‌اند و تنها راه نجات‌شان، دستان پرمهر نیکوکاران است. در این میان، آرش قادری، فوتبالیست جوان و خوش‌نام کشور که اصالتاً اهل اراک است، با اقدامی انسان‌دوستانه برگ زرینی در دفتر زندگی خود رقم زد و با اهدا‌ی مبلغ 55 میلیون تومان، بخشی از بدهی دو زندانی جرائم غیرعمد را پرداخت کرد تا مسیر آزادی آنان هموار شود.
مدیر نمایندگی ستاد رسیدگی به امور دیه استان مرکزی ادامه داد: کمک آرش قادری باعث شد دو مددجوی نیازمند، پس از تحمل روزهای سخت، بار دیگر طعم آزادی و بازگشت به آغوش خانواده را بچشند. چرا که کمک به آزادی زندانیان، نه‌تنها یک کار خیر، بلکه یک مسئولیت اجتماعی و انسانی است.
وی بیان کرد: تجربه نشان داده است که مشارکت‌های مردمی در این زمینه آثار عمیق و ماندگاری دارد و در همین راستا، ستاد دیه به عنوان پل ارتباطی میان نیکوکاران و زندانیان جرائم غیرعمد، تلاش دارد با شفاف‌سازی روندها و گزارش‌دهی دقیق، اعتماد عمومی را تقویت کند. 
حسین‌بیگی افزود: تمامی اقشار جامعه، به‌ویژه چهره‌های تأثیرگذار و افراد شناخته‌شده با ورود به این عرصه می توانند فرهنگ یاری‌رسانی و همدلی را در جامعه گسترش دهند و انتظار می رود رسانه‌ها نیز در ترویج این حرکت خداپسندانه نقش فعالتری ایفا کنند تا صدای امید، بیش از پیش در دل زندان‌ها طنین‌انداز شود.
مدیر نمایندگی ستاد رسیدگی به امور دیه استان مرکزی با اشاره به نقش بی‌بدیل خیران در کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت: مشارکت نیکوکاران در آزادی زندانیان جرائم غیرعمد، مسیر آزادی زندانیان را هموار می کند.
به گزارش تسنیم، آرش قادری که سابقه بازی در تیم‌های مطرح لیگ برتر فوتبال کشور از جمله پیکان تهران، ذوب‌آهن اصفهان و تراکتورسازی تبریز را در کارنامه دارد و در حال حاضر عضو باشگاه توران توووز در لیگ فوتبال آذربایجان است، با وجود دوری از وطن، همشهریان خود را فراموش نکرده و در حرکتی ارزشمند، به یاری دو تن از مددجویان نیازمند شتافته است و بر اساس اعلام ستاد دیه استان مرکزی، این بازیکن ارزنده با اهدای مبلغ 55 میلیون تومان، بخشی از بدهی دو زندانی جرائم غیرعمد را تأمین کرد تا مسیر آزادی آنان هموار شود.
انتهای پیام/711/

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1086576/فوتسالیست-اراکی-2-زندانی-جرائم-غیرعمد-را-آزاد-کرد
بستن   چاپ