پیام خوزستان
فصل شکار صهیونیست‌ها در دوران نقض آتش‌بس
دوشنبه 1 ارديبهشت 1404 - 22:20:00
پیام خوزستان - به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد: در حملات 48 ساعت گذشته ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی به این باریکه 92 فلسطینی به شهادت رسیده و 219 نفر نیز زخمی شدند. از زمان نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی و ازسرگیری حملات به نوار غزه، 1783 فلسطینی به شهادت رسیده و 4683 نفر نیز زخمی شدند.
گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حق غذا هشدار داد که وضعیت در نوار غزه به بدترین حالت ممکن رسیده و رژیم صهیونیستی با جلوگیری از ورود کمک‌های انسانی، جنگ گرسنه‌سازی علیه مردم غزه را به‌راه انداخته است.
وی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی به‌طور کامل منابع تغذیه در داخل غزه را نابود کرده و این اقدام، بی‌اعتنایی آشکار به قوانین بین‌المللی است.
به گفته این مقام سازمان ملل، سران رژیم صهیونیستی با افتخار از سیاست گرسنه‌سازی سخن می‌گویند و کشور‌های جهان باید نسبت به اجرای احکام بازداشت صادرشده علیه مقامات این رژیم اقدام کنند. کمیساریای امور بشردوستانه سازمان ملل هشدار داد که شرایط در نوار غزه به مرحله‌ی خفگی رسیده و آنچه در حال وقوع است، محروم‌سازی عمدی و برنامه‌ریزی‌شده از نیاز‌های اساسی زندگی است.
شبکه سازمان‌های غیردولتی فلسطین نیز اعلام کرد: دارو و غذا در غزه به پایان رسیده و سوء تغذیه در کودکان افزایش یافته است و ما قادر به مواجهه با این حجم از کاهش کمک‌های بشردوستانه در انبار‌ها نیستیم. سرانه آب روزانه برای هر نفر در نوار غزه به کمتر از 6 لیتر کاهش یافته و کسانی که از بیماری‌های مزمن رنج می‌برند با کمبود دارو و غذا‌های لازم برای ادامه درمان مواجه هستند.
کمین سخت مقاومت برای صهیونیست‌ها
امروز رسانه‌های صهیونیستی از حادثه امنیتی خطرناک برای نظامیان صهیونیستی در نوار غزه و انتقال کشته‌ها و مجروحان به بیمارستان خبر داده و تاکید کردند که 5 بالگرد در حال انتقال کشته‌ها و مجروحان هستند. به گفته این منابع، بر اثر انفجار یک خودروی زرهی ارتش رژیم صهیونیستی توسط مقاومت و هدف قرار دادن نیرو‌های پشتیبانی در شرق غزه، یک افسر اسرائیلی به هلاکت رسیده و دست کم 5 نظامی دیگر زخمی شدند. حال برخی مجروحان وخیم اعلام شده است. این منابع از کمین سخت مقاومت برای نیرو‌های اسرائیلی در شرق محله التفاح در شرق غزه خبر دادند. ساعاتی بعد نیز دو نظامی صهیونیست دیگر نیز بر اثر شدت جراحات وارد شده به هلاکت سیدند و مجموعا 3 نظامی طی کمین مقاومت کشته شدند.
همچنین منابع عبری زبان از درگیری شدید مبارزان مقاومت فلسطین با نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در مناطق مختلف شمال نوار غزه خبر دادند. امروز گردان‌های قسام اعلام کردند که یک تانک مرکاوا 4 و یک بولدوزر نظامی ارتش رژیم صهیونیستی از نوع D 9 را در منطقه "جبل الصورانی" در شرق محله التفاح در شرق غزه، با راکت‌های ضدزره یاسین 105 منهدم کرده و آنها را به آتش کشیده است. گردان‌های عزالدین قسام همچنین تصاویری از هدف قرار دادن ادوات زرهی رژیم صهیونیستی در غزه را منتشر کردند.
همزمان «ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های قسام طی پیام مهمی اعلام کرد که مجاهدان این گردان‌ها پیکر یکی از محافظان عیدان الکساندر اسیر اسرائیلی آمریکایی را از زیر آوار خارج کرده و سرنوشت این اسیر و بقیه محافظان همچنان نامعلوم است. ابو عبیده افزود «تلاش می‌کنیم که علی رغم تجاوز وحشیانه (ارتش صهیونیستی) از همه اسرا و جان آنها محافظت کنیم، اما جان آنها به علت ادامه بمباران‌های جنایتکارانه ارتش دشمن در خطر است.»
در همین راستا قاسم یکله تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره توان رزمی گردان‌های مقاومت در فلسطین اشغالی می‌گوید که حملاتی که این روز‌ها گردان‌های مقاومت انجام می‌دهند و عملیات‌هایی که صورت می‌گیرد یک پاسخ مشروع توسط جریان مقاومت است چرا که اسرائیل 32 روز است که آتش بس را نقض کرده است. وی در پایان معتقد است که «این عملیات‌ها مقاومت در فلسطین نشان می‌دهد که برخلاف جنگ رسانه‌ای که صهیونیست‌ها به راه انداخته‌اند گروه‌های مقاومت همچنان زنده و پرقدرت مسیر خود را ادامه داده و به پشتیبانی از مردم مظلوم فلسطین مشغول هستند.
انتهای پیام/955

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1086673/فصل-شکار-صهیونیست‌ها-در-دوران-نقض-آتش‌بس
بستن   چاپ