پیام خوزستان
کاهش بار میکروبی شیر خام در خوزستان با نظارت های مستمر دامپزشکی
سه شنبه 2 ارديبهشت 1404 - 14:54:21
پیام خوزستان - رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خوزستان گفت: در سال گذشته بار میکروبی شیر خام در استان 20 برابر کاهشی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، عبداله محمدحسنی با اشاره به اجرای طرح پایش بهداشت و سلامت شیر خام تولیدی استان در 4 مرحله در سال گذشته، گفت: در این طرح تعداد با بیش از 400 مورد نمونه برداری از واحد‌های تولید، نگهداری موقت و فرآوری شیر خام استان (دامداری، مراکز جمع آوری شیر و کارخانجات شیر) تحت رصد و پایش کارشناسان بهداشتی استان قرار گرفت.
وی با اشاره به انجام یکهزار و 200 مورد آزمایشات میکروبی و شیمیایی تخصصی شیرخام در آزمایشگاه مرجع منطقه‌ای دامپزشکی افزود: با توجه به نتایج بدست آمده از آزمون‌های مذکور بار میکروبی شیر خام نسبت به سال 1402 بیش از 20 برابر کاهش یافته است.
محمدحسنی رعایت اصول بهداشتی و نظارت مستمردامپزشکی بر مراحل مختلف تولید و جمع‌آوری شیرخام را موجب کاهش بار میکروبی و افزایش کیفیت آن عنوان و بیان کرد: شیر، یک ماده غذایی طبیعی و کامل برای انسان است که در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی باعث ایجاد عفونت، مسمومیت‌های غذایی، اختلالات گوارشی و یا بیماری‌های مشترک بین انسان و دام می‌شود و یکی از مهم‌ترین شاخص‌ها در تولید شیر سالم کاهش بار میکروبی آن است.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1087107/کاهش-بار-میکروبی-شیر-خام-در-خوزستان-با-نظارت-های-مستمر-دامپزشکی
بستن   چاپ