پیام خوزستان
ماجرای غذای دانشجویی از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز
سه شنبه 2 ارديبهشت 1404 - 14:57:34
پیام خوزستان - انتشار اخبار درباره مسمومیت پی‌درپی دانشجویان دانشگاه‌های استان خوزستان نگرانی‌هایی را درباره کیفیت غذای دانشگاه‌ها ایجادکرده است در این خصوص خبرنگار تسنیم برای پیگیری این موضوع با رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به گفت وگو پرداخت. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، موضوع مسمومیت غذای دانشجویان دانشگاه های استان خوزستان از آن دست موضوعاتی است که هر از گاهی مطرح شده و پس از بررسی علل آن و اطلاع رسانی های مختلف فراموش می شود.
انتشار اخبار درباره مسمومیت پی در پی دانشجویان دانشگاه های استان خوزستان نگرانی هایی را درباره کیفیت غذای دانشگاه ها ایجاد کرده است.
در ادامه برای پیگیری این موضوع خبرنگار تسنیم با رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز حاتم بوستانی در خصوص اینکه « چه اقداماتی برای جلوگیری از وقوع مسمومیت‌های غذایی در خوابگاه‌ها انجام شده و نتایج بررسی‌های اخیر» پرسشی مطرح کرد.
بوستانی اظهار کرد: پیرو گزارش اورژانس بیمارستان گلستان، 21 دانشجو شامل 10 دانشجوی پسر و 11 دانشجوی دختر با علائم گوارشی تهوع و برخی اسهال،‌ به اورژانس مراجعه کردند و طبق اظهارات اولیه آن‌ها، همگی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی بوده‌اند.
وی با بیان اینکه نزدیک به سه هزار و هفتصد دانشجو در خوابگاه‌های ما سکونت دارند، گفت: تعداد رفت‌وآمدها زیاد است و بسیاری از دانشجویان تعهدی نسبت به خوابگاه ندارند.
وی با اشاره به اتفاقات اخیر درباره مسمومیت دانشجویان گفت: این اتفاق اخیر هیچ ارتباطی با خوابگاه ندارد. این مساله در شرایطی رخ داد که روز سه‌شنبه 25 فروردین‌ طبق اطلاعیه استانداری خوزستان، دانشگاه‌ها به دلیل شرایط نامساعد جوی تعطیل اعلام شدند.ناهار آن روز تعطیل بود و فقط به خوابگاه غذا داده شد و نیز شام نیز فقط به خوابگاه ارسال شد.
وی با بیان اینکه 2 هزار و 800 تا 2 هزار و 900 پرس غذا در همان شب در خوابگاه‌های دانشجویی توزیع شد اما از 21 دانشجوی مراجعه‌کننده به اورژانس بیمارستان تنها هشت دانشجو ساکن خوابگاه بوده‌اند گفت:حدود 21 نفر اعلائم مسمومیت گوارشی داشتنددر مرحله اول، راستی‌آزمایی انجام شد که مشخص شد از میان 11 دانشجوی دختر، تنها سه نفر در خوابگاه ساکن هستند و از میان 10 دانشجوی پسر نیز پنج نفر خوابگاهی بوده‌اند. در همان شب، ما 2700 وعده غذایی توزیع کردیم، و هیچ ارتباط منطقی بین این تعداد و موارد مسمومیت وجود ندارد. همان‌طور که ممکن است من، شما یا اقواممان دچار مسمومیت شویم.ولی این حساسیت برای دانشجویان نیز طبیعی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: نمونه‌برداری از غذاها، به‌ویژه سالادهای بسته‌بندی‌شده، انجام شده است. نتایج آزمایش‌ها هنوز مشخص نیست.
وی ادامه داد: با این حال، منطقی نیست که دانشجویی که خارج از خوابگاه بوده و غذای خوابگاه را دریافت نکرده، دچار مسمومیت شود. علاوه بر این، حتی اگر دانشجویی در خوابگاه باشد، ما نمی‌توانیم با قطعیت بگوییم که او غذای بیرون را مصرف نکرده است. از میان 2700 وعده غذایی، تنها 10 نفر دچار علائم شده‌اند که هیچ رابطه منطقی میان این آمار و مسمومیت مشاهده نمی‌شود.
بوستانی ادامه داد: هیئت‌رئیسه نیز از همان غذایی که دانشجویان مصرف می‌کنند، استفاده کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به اقدامات پیشگیرانه در سلف‌های دانشجویی گفت: نیروهای بهداشتی به‌طور مداوم بر غذاهای سلف‌های دانشجویی نظارت دارند. 
به گزارش تسنیم، اظهارات رئیس دانشگاه تا حد زیادی توانسته موضوع را برای مخاطبان روشن کند. با این حال، آنچه مسلم است این است که دانشگاه، به عنوان متولی اصلی سلامت جامعه، به‌ویژه سلامت دانشجویان خود، باید توجه جدی‌تری به مسائل مرتبط با سلامت داشته باشد. تا شاهد کاهش کمتر اخباری از این دست موارد باشیم . اخباری که می‌توانند روح و روان جامعه را تحت تأثیر قرار دهند.
گزارش از فاطمه دقاق نژاد
انتهای پیام/

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1087137/ماجرای-غذای-دانشجویی-از-زبان-رئیس-دانشگاه-علوم-پزشکی-اهواز
بستن   چاپ