پیام
خوزستان - ورزش 3 /باشگاه پیکان ضمن کذب خواندن صحبت های وحید بیاتلو سرمربی آریو اسلامشهر اعلام کرد از طریق مراجع قضایی این اظهارات را پیگیری میکند.
بعد از شکست آریو اسلامشهر مقابل پیکان در هفته سی ام لیگ دسته اول ، حاشیه هایی در ورزشگاه امام خمینی(ره) اسلامشهر ایجاد شد. در این خصوص امروز وحید بیاتلو سرمربی آریو با حضور روی خط تلفنی برنامه فوتبال یک شبکه ورزش مطالبی را علیه برخی ارکان باشگاه پیکان بر زبان آورد که با واکنش خودروسازان مواجه شده است.
باشگاه پیکان در اطلاعیه ای مطالب مطرح شده از سوی بیاتلو را کذب خوانده و اعلام کرده این صحبت ها را در مراجع قضایی پیگیری خواهد کرد.
در اطلاعیه باشگاه پیکان آمده است: «بخش حقوقی باشگاه فرهنگی ورزشی پیکان اظهارات کذب و توهینآمیز سرمربی تیم آریو اسلامشهر را از طریق مراجع قضایی پیگیری خواهد کرد.»
خودروسازان در ادامه نوشته اند: «صحبت های مطرح شده از سوی آقای وحید بیاتلو سرمربی تیم آریو اسلامشهر در برنامه فوتبال یک شبکه ورزش سیما سراسر کذب بوده و موجب تشویش اذهان عمومی شده است. از آنجا که مصاحبه ایشان دارای عناوین توهینآمیز و اتهامی بوده، حسب دستور مدیرعامل محترم باشگاه پیکان، موضوع به واحد حقوقی این باشگاه ارجاع شد تا در مراجع ذیربط و ارکان قضایی فدراسیون فوتبال مطرح و تحت بررسی قرار بگیرد.»
گفتنی است؛ تیم فوتبال پیکان به عنوان یکی از مدعیان صعود به لیگ برتر عصر روز شنبه در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی میهمان استقلال تهران است.
بازار
![]()
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1088547/شکایت-باشگاه-پیکان-از-سرمربی-آریو-اسلامشهر