پیام خوزستان
استاندار: جوان ایذه‌ای با سرمایه‌گذاری 240میلیارد تومانی شهرک صنعتی را متحول کرد!
جمعه 5 ارديبهشت 1404 - 12:51:18
پیام خوزستان - مهر / استاندار خوزستان از ابتکار یک جوان بومی به نام رمضانی در راه‌اندازی پروژه‌ای صنعتی با سرمایه‌گذاری 240 میلیارد تومانی در مدت شش ماه خبر داد.
سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان اظهار کرد: این پروژه ارزشمند توسط یک جوان مبتکر ایذه‌ای اجرا شده که در فاز چهارم می‌تواند 500 فرصت شغلی ایجاد کند. رمضانی با خلاقیت خود، سوله‌ای مجهز ساخته که قادر به تولید سیم با مقاطع متنوع است و پتانسیل صادرات و ارزآوری دارد.
وی افزود: 30 میلیارد تومان از سازمان صمت، 50 میلیارد تومان از اعتبارات سفر رئیس‌جمهور و مبلغی از معاونت مناطق محروم ریاست جمهوری برای این پروژه تخصیص یافته و پیگیری‌ها برای تکمیل آن ادامه دارد.
استاندار خوزستان همچنین از افزایش یک و نیم برابری ظرفیت شهرک‌های صنعتی استان به‌عنوان اولین استان در کشور خبر داد و گفت: این تصمیم فرصت‌های شغلی بسیاری ایجاد خواهد کرد.
وی به پروژه خوراک دام، طیور و آبزیان در منطقه اشاره کرد که توسط جوانان بومی در حال تکمیل است و بر ضرورت حمایت از تولیدات داخلی تأکید کرد.
موالی‌زاده درباره طرح آبرسانی فدک نیز توضیح داد: این طرح با 2.7 همت اعتبار مصوب در سفر رئیس‌جمهور آغاز شده و از طریق مولدسازی دارایی‌های سازمان آب و برق، منابع مالی لازم تأمین خواهد شد تا آبرسانی و اشتغال منطقه را تقویت کند.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1088848/استاندار--جوان-ایذه‌ای-با-سرمایه‌گذاری-240میلیارد-تومانی-شهرک-صنعتی-را-متحول-کرد!
بستن   چاپ