پیام خوزستان
کوثری: آمریکا تعهد بدهد که از اسرائیل حمایت نکند و از منطقه خارج شود
شنبه 6 ارديبهشت 1404 - 08:38:45
پیام خوزستان - فارس / عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: هرگونه مذاکره با آمریکا منوط به تعهدات روشن و عملی این کشور است، از جمله خروج کامل نیروهای نظامی آمریکا از منطقه و کاهش حمایت‌های بی‌قید و شرط از رژیم صهیونیستی.
اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس با اشاره مذاکرات ایران و آمریکا تأکید کرد: هرگونه مذاکره با آمریکا منوط به تعهدات روشن و عملی این کشور است، از جمله خروج کامل نیروهای نظامی آمریکا از منطقه و کاهش حمایت‌های بی‌قید و شرط از رژیم صهیونیستی.
وی افزود: آمریکا سال‌هاست که با حضور نظامی خود در خاورمیانه، امنیت و ثبات را تهدید کرده و با حمایت همه‌جانبه از رژیم اشغالگر قدس، به ادامه بحران در فلسطین دامن زده است. اگر واشنگتن به‌دنبال گفت‌وگو با ایران است، باید ابتدا این سیاست‌های تخریب‌کننده را تغییر دهد.
کوثری خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران با قدرت و تدبیر خود، همواره از حقوق ملت‌های منطقه دفاع کرده و هرگونه مذاکره‌ای باید در راستای تحقق منافع ملت ایران و کشورهای مستقل باشد.
وی در پایان گفت: ما به مذاکره اصولی و توأم با احترام متقابل اعتقاد داریم، اما تجربه نشان داده که آمریکا به تعهدات خود پایبند نبوده است. بنابراین، هر گفت‌وگویی نیازمند تضمین‌های عملی و نظارت بین‌المللی است.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1089312/کوثری--آمریکا-تعهد-بدهد-که-از-اسرائیل-حمایت-نکند-و-از-منطقه-خارج-شود
بستن   چاپ