پیام خوزستان
اولین آزمون استخدامی 1404 در خرداد ماه برگزار می‌شود
شنبه 6 ارديبهشت 1404 - 09:56:51
پیام خوزستان - علاءالدین رفیع‌زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با تکالیف استخدامی دولت در برنامه هفتم توسعه گفت: ما نیازمندی‌های استخدامی دستگاه‌های اجرایی را بررسی می‌کنیم و هر دستگاهی که سند جامع نیروی انسانی مشخص کرده باشد متناسب نیازشان مجوز دریافت می‌کنند.
وی با اعلام اینکه مجوز برخی از دستگاه‌های اجرایی در استخدام و جذب نیرو آماده است، افزود: بر اساس نیاز دستگاه‌ها که هم اکنون مجوزهای آن آماده است آزمون استخدامی بعدی در خرداد ماه برگزار خواهد شد.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور همچنین از بیشترین حجم استخدام‌ها در دستگاه‌های اجرایی مربوط به وزارتخانه‌های بهداشت و آموزش و پرورش خبر داد و گفت: تعداد نیاز استخدام در سایر دستگاه‌ها کمتر است.
رفیع‌زاده که این پرسش که قرار است چه تعداد نیروی انسانی در برنامه هفتم توسعه در دولت استخدام شوند را بی پاسخ گذاشت، ادامه داد: مطابق سند جامع نیروی انسانی نیاز هر دستگاه در استخدام را تأمین می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم کمبودی در حوزه نیروی انسانی برای دستگاه‌ها به وجود بیاید و در عین حال از توانمندی بخش خصوصی در ارائه خدمات استفاده خواهیم کرد تا حجم دولت را افزایش ندهیم.
کد خبر 6445802

پیام خوزستان


http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1089340/اولین-آزمون-استخدامی-1404-در-خرداد-ماه-برگزار-می‌شود
بستن   چاپ