پیام خوزستان
پیام تسلیت مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان در پی حادثه تأسف‌بار بندرعباس
دوشنبه 8 ارديبهشت 1404 - 01:43:13
پیام خوزستان - به گزارش می‌متالز، متن پیام به شرح زیر است:
«انا لله و انا الیه راجعون»
با نهایت تأسف و تألم، وقوع حادثه ناگوار انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس که منجر به جان‌باختن جمعی از هموطنان گرانقدر و تلاشگر گردید، موجب اندوه و تأثر عمیق شد. بدین‌وسیله، این مصیبت بزرگ را به ملت شریف ایران، به‌ویژه خانواده‌های معزز داغدیده، جامعه کارگری و همکاران ارجمند در بندرعباس صمیمانه تسلیت و تعزیت عرض می‌نمایم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
از پیشگاه خداوند سبحان برای درگذشتگان این حادثه، رحمت و غفران واسعه الهی، برای بازماندگان، صبر جمیل و اجر جزیل و برای مصدومان، شفای کامل و عاجل مسالت دارم.
شرکت فولاد اکسین خوزستان در این لحظات دشوار، با قلبی سرشار از همدلی، در کنار مصدومان عزیز و خانواده‌های محترم آنان است و برایشان سلامتی و آرامش آرزو می‌کند.
“محمود لندی”
07 اردیبهشت 1404

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1090427/پیام-تسلیت-مدیرعامل-شرکت-فولاد-اکسین-خوزستان-در-پی-حادثه-تأسف‌بار-بندرعباس
بستن   چاپ