پیام
خوزستان - مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران از انتشار فراخوان دو مورد نیاز پژوهشی این شرکت در سال 1404 خبر داد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، محمدعلی بیگزاده اظهار کرد: در سال «سرمایهگذاری برای تولید» این شرکت در نظر دارد نیازهای پژوهشی خود را که با همکاری واحدهای مختلف فنی و عملیاتی احصا میشوند در مقاطع مختلف زمانی و بر اساس نظام پژوهش، فناوری و تجاریسازی وزارت نفت، میان دانشگاهها، پارکهای علم و فناوری و مراکز علمی، فراخوان کند.
وی افزود: نخستین فراخوان پژوهشی امسال شامل دو نیاز پژوهشی است که یکی در قالب فرصت مطالعاتی استادان دانشگاهها و مراکز علمی و دیگری در قالب طرحهای پژوهشی برای دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری تعریف شده است.
مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران بیان کرد: نخستین نیاز فناورانه فراخوانشده با عنوان «تدوین نقشه راه هوش مصنوعی شرکت ملی حفاری ایران» در قالب فرصت مطالعاتی استادان دانشگاهها و شامل تدوین نقشه راه و شناسایی نقاط راهبردی شرکت مناسب بهرهگیری از فناوری هوش مصنوعی است که همسو با تأکیدهای مقام معظم رهبری و تصویب سند ملی هوش مصنوعی از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغ سند حکمرانی مبتنی بر هوش مصنوعی شرکت ملی نفت ایران، بهعنوان نخستین مصوبه کارگروه هوش مصنوعی شرکت ملی حفاری ایران با توجه به گسترش روزافزون آن در جنبههای مختلف صنعت و سازمانها تعریف شده است.
بیگزاده افزود: دومین نیاز فناورانه که با همکاری واحدهای فنی و مدیریت نگهداری و تعمیرات شرکت تعریف و نهایی شده است و از طریق طرح پژوهشی اجرا میشود با عنوان «تهیه و تدوین دانش فنی، فناوری طراحی و ساخت ژئولوگراف الکترونیکی» است. این تجهیز پارامترهایی از جمله وزن شاخه حفاری، عمق حفاری، فشار سیال، میزان گشتاور میز دوار و سرعت گردش آن را اندازهگیری و ثبت میکند.
وی تصریح کرد: این فراخوان در سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع) به آدرس www.sate.atf.gov.ir و سامانه نظام ایدهها و نیازها به آدرس www.nan.ac قابل مشاهده است و پژوهشگران میتوانند پیشنهاد خود را در قالب فرم پیشنهاد طرح پژوهشی روی سایت به آدرس www.rtd.nioc.ir تهیه و همراه با نامه رسمی از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه یا رئیس پارک علم و فناوری مربوطه به سامانه ساتع ارسال کنند.
مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: اطلاعات تکمیلی مربوط به طرح پیشگفته روی سامانه قابل دسترس بوده و آخرین مهلت بارگذاری پیشنهادها در مورد نیاز اول تا پایان اردیبهشت و مورد دوم 11 اردیبهشت امسال است و در همین زمینه شماره تلفنهای 06134144358 و 06134144320 برای پاسخگویی به پرسشها اختصاص یافته است.
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1090609/نخستین-فراخوان-پژوهشی-نیاز-فناورانه-شرکت-ملی-حفاری-در-1404