پیام
خوزستان - به گزارش میمتالز، وی افزود: این ظرفیت تولید گروه فولاد
خوزستان را در رتبه دوم کشور قرار داده و سهم یک درصدی از 5 درصد تولید ناخالص ملی را در اختیار دارد.
ابراهیمی در ادامه با اشاره به اینکه فولاد
خوزستان بزرگترین تامین کننده محصول نیمه نهایی کشور است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 20 درصد از بازار شمش فولادی را در اختیار داریم و با بهرهبرداری از پروژه عظیم زمزم 3، هم اکنون 17 درصد آهن اسفنجی را تامین میکنیم که از این لحاظ گروه بزرگ فولاد
خوزستان رتبه نخست کشور را دارد.
مدیرعامل شرکت فولاد
خوزستان با اشاره به چالش ناترازی انرژی، تصریح کرد: در سال گذشته به دلیل محدودیتهای انرژی بیش از یک چهارم ظرفیت تولید معادل 25 همت را از دست دادیم که ضرر بزرگی به صنعت فولاد کشور وارد آورد.
وی افزود: اگر شرایط سال 1403 در سال جاری نیز ادامه پیدا کند، متاسفانه به صورت ماهانه حدود 30 الی 40 درصد ظرفیت تولید را دست خواهیم داد.
امین ابراهیمی گفت: برای غلبه بر چالش ناترازی انرژی، اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است که برنامه ریزی برای ایجاد 3 فاز نیروگاه 200 مگاواتی، تملک نیروگاه 520 مگاواتی سیکل ترکیبی و کلنگ زنی احداث نیروگاه خورشیدی از مهمترین این اقدامات بوده است.
مدیرعامل شرکت فولاد
خوزستان در ادامه این نشست خبری با اشاره به اقدامات توسعهای شرکت، اظهار داشت: توسعه و تولید پایدار به عنوان یکی از شاخصهای کلیدی آینده صنعت فولاد است و در این زمینه فولاد
خوزستان 80 همت پروژه توسعهای تعریف کرده است که خوشبختانه با عزم و همت موجود در شرکت، این پروژهها یکی پس از دیگری در حال بهرهبرداری هستند که نمونه آنها پروژه زمزم 3 و فولادسازی
شادگان است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رکورد شکنی فروردین ماه 1404 این شرکت افزود: متاسفانه علیرغم اینکه در پایان سال 1403 مذاکراتی با وزارت نیرو در خصوص کاهش محدودیتهای برق داشتیم، 15 روز دوم فروردینماه 1404 با قطعی برق مواجه بودیم.
ابراهیمی تصریح کرد: با وجود این محدودیتها، موفق شدیم با تلاش کارکنان شرکت، رکورد 40 ساله فولاد
خوزستان در 9 حوزه را جابجا کنیم که این رکوردشکنی با وجود محدودیتهای برق نشان دهنده عزم فولادمردان در افزایش ظرفیت تولید است و نشان میدهد اگر قطعیهای برق وجود نداشته باشد، موفقیتها یکی پس از دیگری دست یافتنی است.
مدیرعامل شرکت فولاد
خوزستان در پاسخ به پرسشی در خصوص پروژه توری باد این شرکت بیان داشت: با توجه به وضعیت زیستمحیطی شهرستان اهواز و در کمک به بهبود این وضعیت، پروژه نصب توری باد غبارگیر با ارتفاع 28 متر با سرمایهگذاری هزار میلیارد تومانی تعریف شده است.
وی افزود: بخش اعظم این پروژه که نصب پایههای آن است انجام شده و تنها به دلیل سختگیریهای قانونی در ترخیص توریها از گمرک این پروژه به تاخیر خورده که امیدواریم تا تیر یا مردادماه سال جاری به بهرهبرداری برسد.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1090864/سهم-یک-درصدی-محصولات-فولاد-خوزستان-در-تولید-ناخالص-ملی--رکوردشکنی-40-ساله-با-وجود-محدودیتهای-انرژی