پیام خوزستان
80 ساختمان از 100 ساختمان خطرناک تهران ایمن‌سازی شدند
سه شنبه 9 ارديبهشت 1404 - 13:43:21
پیام خوزستان - - مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره آخرین وضعیت ورود تراموا به تهران گفت: ابتدا باید گزارشات تراموا به دست شهرداری برسد و اگر مورد تایید شورای شهر قرار گرفت خریداری شود.
چمران درباره تاکسی‌های هوایی تهران نیز گفت: هنوز بر روی مبحث تاکسی هوایی اقدامی انجام نشده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او همچنین وضعیت ساختمان‌های ناایمن تهران را در دست بررسی خواند و افزود: ساختمان‌های ناایمن شهر تهران در چند دسته تقسیم می‌شوند؛ یک دسته ساختمان‌های غیرمقاوم (فرسوده) هستند که باید نوسازی شوند. یک دسته هم ساختمان‌های ناایمن از منظر آتش‌سوزی هستند که با هماهنگی دادستانی متخصصان به این حوزه ورود کردند.
رئیس شورای شهر تهران در ادامه گفت تعداد ساختمان‌های بسیار خطرناک تهران از صد مورد کاسته شده و به بیست مورد رسیده است و تعدادی هم فعالیتشان تا زمان ایمن‌سازی متوقف شده است.
چمران افزود: مشوق‌هایی در اختیار مردم قرار داده شده است تا خودشان بافت‌های فرسوده را ایمن کنند.
وی با اشاره به سقوط درخت‌ها در برخی نواحی تهران به دلیل طوفان اخیر هم گفت: از نظر قانونی مسئول حفاظت درختان شهرداری است و باید درختان فرسوده قطع شود که همین‌ها نیز موجب اعتراض مردم می‌شود. اما در باب خسارت درختان به شهروندان قانون باید تصمیم بگیرد و به شهرداری ابلاغ کند.
دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/1091181/80-ساختمان-از-100-ساختمان-خطرناک-تهران-ایمن‌سازی-شدند
بستن   چاپ